Foto: Publicitātes foto

Investējot 2,5 miljonus eiro, nekustamo īpašumu attīstītājs ''Bonava Latvija'' sācis jaunu mājokļu būvniecību Daugavas kreisajā krastā, informēja uzņēmumā.

Šis ir pirmais projekts, ko "Bonava Latvija" būvē šajā Rīgas daļā. Projekts tiks īstenots Šampēterī, Zasulauka ielā 13. Jauno projektu veidos piecstāvu dzīvojamā ēka ar 45 dzīvokļiem, no kuriem rezervēti šobrīd ir deviņi. Saskaņā ar uzņēmuma sniegto informāciju projektā tiks piedāvāti divu, trīs un četru istabu dzīvokļi. Katram dzīvoklim būs arī balkons, un ikvienam iedzīvotājam tiks piešķirta atsevišķa noliktavas telpa ēkas pagrabstāvā.

"Kā liecina jaunākās nekustamo īpašumu jomas tendences, arī šogad mājokļu meklētājus interesēs jaunie projekti Rīgas mikrorajonos, turklāt klientu izvēli lielā mērā ietekmēs cena," pastāstīja ''Bonava Latvija'' attīstības projektu vadītājs Jānis Krūmiņš, "ikviena projekta izveidē mēs ņemam vērā to, cik būtiska klientam ir apkārtējā vide un infrastruktūra. Zasulauka ielā īstenotais projekts pilnībā atbilst šīm vajadzībām – jauna, kvalitatīva daudzdzīvokļu ēka par pieejamām cenām, klusā un zaļā apkārtnē, bet tajā pašā laikā – vien pāris minūšu attālumā no galvenajām maģistrālēm, iepirkšanās centriem, kā arī atpūtas vietām."

Projekta slēgtajā teritorijā tiks saglabātas jau esošās liepu un bērzu rindas, un tā tiks labiekārtota ar gājēju celiņiem, apstādījumiem, bērnu rotaļu laukumiem un atpūtas zonām mājas iedzīvotājiem, klāsta projekta attīstītājs.

"Bonava Latvija" kā "NCC Housing" sāka darbību Latvijā 2000. gadā. Kopš tā brīža uzņēmums Rīgā ir īstenojis vairākus daudzdzīvokļu māju projektus. 17 gadu laikā "Bonava Latvija" ieguldītās investīcijas nekustamo īpašumu segmentā Latvijā sasniedz 67 miljonus eiro.

"Bonava" ir viens no lielākajiem dzīvojamo māju attīstītājiem Ziemeļeiropā. Patlaban "Bonava" strādā 2000 darbinieku, un tas darbojas Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Vācijā, Krievijā, Igaunijā un Latvijā, liecina LETA arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!