Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 23. martā Rīgā, tirdzniecības centrā "Mežciems" tiks atklāt pirmais tirdzniecības ķēdes 'Pepco' veikals Latvijā.

Veikala, kas atrodas Biķernieku ielā 143, atklāšanu vadīs "Pepco" vadītājs Centrālajā un Austrumeiropā Marcins Stanko un "Pepco" Baltijas reģiona vadītājs Aleksandrs Čikaidze, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.Kopumā plānots, ka tirdzniecības ķēde šogad Latvijā atvērs 12 veikalus un līdz 2020. gadam palielinās to skaitu līdz 30.

"Pepco" ir Eiropas mazumtirdzniecības ķēde, kas nodrošina patērētājus ar apģērbu un precēm mājai par pieejamām cenām. "Pepco" ir vairāk nekā 1200 veikalu, kas atrodas Čehijā, Horvātijā, Ungārijā, Polijā, Slovākijā, Slovēnijā, Rumānijā, bet decembrī plānots arī atvērt pirmo veikalu Lietuvā. Zīmols uzsāka savu darbību 2004. gadā Polijā.

Veikalos Latvijā tiks nodarbināti vairāk nekā 200 cilvēku, un tie atradīsies dažādās valsts daļās, galvenokārt pilsētās ar vairāk nekā 10 000 iedzīvotājiem. Šobrīd uzņēmums meklē partnerus, kuriem pieder nekustamie īpašumi, lai ilgtermiņā īrētu 500 kvadrātmetru lielas telpas.

"Pepco" zīmols pieder Ziemeļāfrikas investīciju uzņēmumam "Pepkor". Desmit gadu laikā tie tika iekļauti "Steinhoff International Holdings Limited". Abi uzņēmumi vairākus desmitus gadu darbojas pasaules tirgos. Šobrīd visā grupā strādā aptuveni 130 000 cilvēku vairāk nekā 12 000 tirdzniecības vietās, kas atrodas vairāk nekā 30 valstīs. Grupai pieder vairāk nekā 40 mazumtirdzniecības zīmolu, tostarp Eiropā – "Conforama", "POCO", "KIKA", "Poundland" un "Emmezeta".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!