Foto: DELFI
Jaunpiebalgā reģistrētā lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība (LPKS) "Piebalga" par 140 000 eiro plāno iegādāties specializētu automašīnu, kas aprīkota ar piena cisternu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Automašīnu iecerēts iegādāties līdz šā gada 1. jūnijam, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā teikts, ka precei ir jābūt atbilstošai Eiropas Savienības (ES) standartiem un attiecīgi sertificētai, kā arī nepieciešams nodrošināt, ka Latvijā reģistrēts dīleruzņēmums veic iekārtas tehnisko apkopi un remontu.

Turpretī no pakalpojumu piegādātāja kooperatīvs prasa vismaz gadu ilgu darbības pieredzei autotirdzniecībā un apkalpošanā.

Pretendenti konkursā var pieteikties līdz 20. martam.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, 2016. gadā LPKS "Piebalga" strādāja ar 2,583 miljonu eiro apgrozījumu un 12 995 eiro zaudējumiem.

LPKS "Piebalga" reģistrēta 2006. gadā, un tās pamatkapitāls ir 1800 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!