Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdien sociālo tīklu lietotāji visā pasaulē sūkstās par problēmām ar piekļuvi portālam "Facebook". Dažiem portāls darbojas, kā ierasts, citiem tas neatveras un "Facebook" sākumlapas vietā redzams uzraksts "Atvainojiet, kaut kas nogāja greizi".

Tiesa, kā novēroja portāls "Delfi", lapa dažiem lietotājiem Latvijā tomēr ir sasniedzama, taču nav iespējama ziņu apmaiņa, savukārt citiem vietne darbojas pilnā apmērā.

Vietne "Down detector", kas mointorē dažādas mājaslapas un sociālos tīklus visā pasaulē, ziņo, ka problēmas ar "Facebook" novērotas kopš pulksten 8.30 pēc Latvijas laika. Lietotāji sūdzējušies, ka lapa neielādē fotogrāfijas, nav iespējams ieiet savā profilā, kā arī par vietnes "pilnīgu nedarbošanos".

Kā liecina ieraksti mikroblogošanas vietnē "Twitter", ķibeles ar piekļuvi "Facebook" novērotas ASV, Eiropā un arī Āzijā. Daži "Twitter" lietotāji ziņo, ka nedarbojas arī vietne "Instagram".

2004. gadā dibinātajam portālam "Facebook" ir 2,13 miljardi aktīvu ik mēneša lietotāju un 1,4 miljardi aktīvu platformas ikdienas patērētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!