Foto: Publicitātes attēli
Ceturtdien, 8. februārī, Rīgā sākas Baltijā vērienīgākā tehnoloģiju un jauno uzņēmēju konference "TechChill", kas divu dienu garumā uz trim paralēlām skatuvēm pulcēs simtiem tehnoloģiju nozares profesionāļu no visas pasaules.

"TechChill" ir Latvijas startapu nozares gada lielākais notikums, ko šogad kopumā apmeklēs jau teju 2000 dalībnieki.

Šogad konference norisināsies divu dienu garumā VEF Kultūras pilī, un uz paralēlām trīs skatuvēm kāps 100 runātāji - gan Latvijas veiksmes stāsti, gan starptautiski eksperti. Nozīmīgu lomu konferences plašajā programmā šogad ieņem "Magnetic Latvia" skatuve, kas aplūkos aktuālākos startapu nozares jaunumus un tendences, dalīsies iedvesmas stāstos un pieredzē par to, kā uzsākt savu biznesu, nodrošinot tā attīstību un konkurētspēju arī globālā mērogā, kā arī apskatīs Latvijas piedāvātās atbalsta iespējas sekmīgas uzņēmējdarbības veicināšanai.

Ceturtdien, 8. februārī uz Magnetic Latvia skatuves TechChill ietvaros kāps gan daudzsološo pašmāju un ārvalstu uzņēmumu dibinātāji un vadītāji no "Fundwise", "Nordigen", "Sonarworks", "Lightneer", "Nordic Web", "Tech Nordic Advocates", "Iconic", "Superhero Capital", "Startup Sesame", "Venturebeat" un "Be-With", gan arī ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens un LIAA direktors Andris Ozols, kā arī LIAA, "Startin.lv" un "Startup Wise Guys" vadošie pārstāvji startapu atbalsta jautājumos, lai runātu par tādām tēmām kā tehnoloģiju ekosistēmas veidošana, Latvijas startapu vides straujā attīstība, finansiālā atbalsta piesaiste, profesionālo neveiksmju pārvarēšana.

Arī konferences otrajā dienā "Magnetic Latvia" skatuve pulcēs virkni pieredzes bagātu nozares lietpratēju, lai kopīgi diskutētu par gudru investīciju piesaisti, starptautiskiem panākumiem un jauno uzņēmumu izaugsmes veicināšanu, veiksmīgu sevis prezentēšanu, jaunu noieta tirgu iekarošanu, globālo iespēju izmantošanu un kriptovalūtu aizvien pieaugošo aktualitāti, kā arī dalītos savā pieredzē un karjeras laikā gūtajās atziņās ceļā uz panākumiem.

Klātesošo ekspertu vidū būs pārstāvji no tādiem starptautisku atzinību guvušiem uzņēmumiem un institūcijām kā "Mintos", "Revolut", "EBRD Venture Capital", "Launchhub Ventures", "Hoxton Ventures", "EDT Foundation", "Nordic Business Angel Network", LIAA, "500 Startups", "Blockchain Technologies Corporation" un "Younoodle".

Kā iepriekš ziņots, tehnoloģiju konferences "TechChill" ietvaros apmeklētājiem divu dienu garumā būs iespēja iedvesmoties uz trīs skatuvēm, uz kurām uzstāsies gan dažādu pasaulē atzītu un strauji augošu uzņēmumu dibinātāji, gan arī vadošo tehnoloģiju mediji, investori un uzlecošie startapu nozares censoņi. Jaunajiem uzņēmējiem, kā sola pasākuma rīkotāji, tas nozīmē plašas iespējas satikt jaunus partnerus, piesaistīt darbiniekus, novērtēt potenciālos darba devējus, uzrunāt potenciālos investorus un iepazīties ar jaunākajām tendencēm tehnoloģiju nozarē, sacenošoties arī par iespēju laimēt naudas balvu 10 000 eiro vērtībā no "TechChill" sava biznesa tālākai attīstīšanai.

Pilna konferences programma pieejama šeit.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!