Foto: Publicitātes foto
Automobiļu tirgotāja SIA "Domenikss" vienīgā īpašniece Benita Danilenko no valdes priekšsēdētājas nākamgad kļūs par uzņēmuma padomes priekšsēdētāju, ziņo "Lursoft" "Klientu portfelis".

Saskaņā ar izmaiņām amatpersonu sastāvā, kas reģistrētas komercreģistrā un stāsies spēkā 2018. gada 1. janvārī, uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Danilenko atstās savu amatu. Uzņēmuma valdē par valdes locekli no nākamā gada sākuma iecelta Ilze Zoltnere, kura iepriekš bijusi SIA "Lattelecom BPO" un SIA "Citadele līzings un faktorings" valdes priekšsēdētāja, kā arī darbojusies "TV Play Batics Latvijas filiāle" un SIA "Volvo Truck Latvia" vadībā.

Savukārt Danilenko kļūs par "Domenikss" padomes priekšsēdētāju, uzņēmuma padomē par padomes locekli arī iecelts Vitālijs Danilenko.

"Lursoft" izziņa liecina, ka Benita Danilenko (iepriekš Sadauska) darbojusies SIA "Domenikss" kopš uzņēmuma dibināšanas 1997. gadā - līdz 2004. gadam viņa bija uzņēmuma direktore, no 2004. līdz 2007.gadam ieņēma valdes locekles amatu, bet kopš 2007. gada viņa bijusi "Domenikss" valdes priekšsēdētāja.

"Domenikss" ir automobiļu "Mercedes Benz" un "Mitsubishi Fuso" ģenerālpārstāvis Latvijā.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 738 055 eiro. 2016. gadā SIA "Domenikss" peļņa pēc nodokļiem bija 792 tūkstoši eiro, kas bija divarpus reizes vairāk nekā 2015. gadā, savukārt uzņēmuma apgrozījums pieauga par 24% un bija 47,7 miljoni eiro.

Pērn "Domenikss" nodarbināja 176 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā nomaksāja 8,9 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!