Foto: Publicitātes foto

Zīmolu "Laima", "Selga", "Staburadze" un "Ādažu Čipsi" īpašnieks "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" šogad ir kāpinājis apgrozījumu un peļņu, pastāstīja kompānijas sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša, konkrētus finanšu datus pagaidām neatklājot.

"Konsekventi strādājot, esam nodrošinājuši stabilus izaugsmes rādītājus - kāpinājuši apgrozījumu un palielinājuši arī peļņu," teica Mikša, piebilstot, ka kompānija ir gandarīta par šā gada rezultātiem un nākotnē raugās pozitīvi.

Viņa arī atzīmēja, ka, izstrādājot jaunus produktus un to kategorijas, "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" turpināja attīstīties un piedāvāt jaunumus - šogad kopumā laisti klajā vairāk nekā 60 jauni produkti.

Tāpat audzis arī uzņēmuma eksports - par 4% salīdzinājumā ar pagājušo gadu, kas panākts, stiprinot sadarbību esošajos tirgos, koncentrējoties uz ilgtermiņa attiecību veidošanu Krievijā, Baltkrievijā, Lietuvā, Skandināvijā, ASV, Vācijā, Izraēlā, Apvienotajā Karalistē un citās valstīs. Tomēr galvenokārt pieaugums sasniegts pateicoties Krievijas tirgum, kas eksporta ziņā sāk atjaunoties.

Jau vēstīts, ka "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" konsolidētais apgrozījums 2016.gadā bija 77,774 miljoni eiro, bet peļņa - 768 690 eiro.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" ir viens no vadošajiem šokolādes un konditorejas izstrādājumu, kā arī uzkodu ražošanas uzņēmumiem Baltijas valstīs. "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" pārstāv zīmolus "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu Čipsi", "The Original Taffel Snacks" un "Pedro". "Orkla" ir Oslo Fondu biržā kotēts uzņēmums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!