Foto: Publicitātes foto
Raidorganizācija "All Media Baltics" savus TV kanālus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā turpmāk izplatīs, izmantojot kompānijas "SES" satelītu "Astra".

"SES" noslēdzis vairāku gadu sadarbības līgumu ar "All Media Baltics", un līgumā iekļauta arī vienošanās par "All Media Baltics" maksas televīzijas kanālu, tajā skaitā pašprodukcijas "premium" TV kanālu, pārraidi HD kvalitātē.

Atbilstoši šim ilgtermiņa līgumam, "All Media Baltics" savu piecu pašprodukcijas HD kanālu un visu maksas televīzijas pakalpojuma sniedzējas kanālu paku Baltijas valstīs, kas iekļauj filmas, izklaidi un sportu, izplatīs, izmantojot satelīta Astra4A/SES-5 retranslatorus.

Līdz ar noslēgto sadarbības līgumu, "All Media Baltics" saviem skatītājiem nodrošinās turpmāku televīzijas kanālu pieejamību, izmantojot tieši "SES" satelītu flotes vadošās orbitālās pozīcijas Baltijā un Ziemeļvalstīs.

"SES" satelītu flote nodrošina TV kanālu tehnisko sasniedzamību 1,73 miljoniem TV mājsaimniecību Baltijā, kas ir 65% no visām TV mājsaimniecībām reģionā.

"SES" ir pasaules vadošais satelītu operators, kas visā pasaulē nodrošina diferenciētu un mērogojamu GEO-MEO, izmantojot vairāk nekā 50 satelītus ģeostacionārajā zemes orbītā (GEO) un 12 vidējā zemes orbītā (MEO). "SES Video" un "SES Networks" nodrošina augstas pievienotās vērtības risinājumus gala patērētājiem.

Uzņēmums sniedz satelīta komunikāciju pakalpojumus raidsabiedrībām, satura un interneta pakalpojumu nodrošinātājiem, mobilo un fiksēto tīklu operatoriem, kā arī komerciālajām un valsts organizācijām visā pasaulē.

"Delfi" jau ziņoja, ka 2017. gada 18. oktobrī tika noslēgts darījums, kura rezultātā starptautisks aktīvu pārvaldīšanas uzņēmums "Providence Equity Partners" iegādājās Zviedrijas mediju grupas MTG biznesu Baltijā. Jauniegādātais uzņēmums turpina strādāt ar nosaukumu "All Media Baltics" un nodrošina televīzijas kanālu TV3, LNT, TV6, Kanāls 2, 3+, TV8, radio "Star FM", "Radio Volna" un "Power Hit Radio", video portāla "TVPlay" un "TV3play", ziņu un izklaides portāla "Skaties.lv", "Uudised.ee" un "TV3.lt", kā arī lielākās video platformas Baltijas valstīs "Viaplay", satelīttelevīzijas "Viasat" un "SmartAD" darbību Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!