Foto: DELFI
Uzņēmuma "Huawei" jaunākais flagmanis – "Huawei Mate 10 Pro" saņēmis pasaulē atzītā amerikāņu biznesa žurnāla "Forbes" tehnoloģiju apskatnieka Ben Sina novērtējumu kā "2017. gada iemīļotākais viedtālrunis ".

Publikācijā žurnālists gan norāda, ka starp ranga pirmo un ceturto vietu atšķirības tikpat kā nav pamanāmas. Blakus "Huwaei" "Forbes" ierindojis "LG V30", "iPhone X", "Samsung Galaxy Note 8"" un "OnePlus 5T".

Rakstā tiek izcelta ""Huawei Mate 10" procesu apstrādes jauda, ko nodrošina "Huawei" izveidotā "Kirin 970" mikroshēma. To raksta autors nosauc par "jaudīgāko līdz šim radīto "Android" mikroshēmu". "Kirin 970" ir skaitļošanas platforma, kas ietver mākslīgo intelektu, satur īpaši veidotu neironu procesoru (NPU), kas nodrošina līdz pat 25 reizēm labāku veiktspēju salīdzinājumā ar četrkodolu "Cortex-A73" procesoru.

Žurnālists gan kritizē "Huawei" jaunās ierīces EMUI saskarnes versiju, kuru nosauc pēc izskata par visai senilu. Tāpat viņš jautā, kāda jēga kompānijai bija piešķirt telefonam stikla aizmugres korpusu, ja tas nespēj piedāvāt bezvadu uzlādes iespēju.

Žurnāls "Forbes" ir viens no visā pasaulē ievērojamākajiem biznesa mediju zīmoliem, kas ir pazīstams ar tā uzticamajiem biznesa novērtējumiem, tai skaitā bagātāko amerikāņu "The Forbes 400", pasaules miljardieru un pasaules labāko kompāniju sarakstu "The Forbes Top 2000".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!