Foto: Shutterstock
Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) piektdien sēdē nolēma administratīvi sodīt telekomunikāciju uzņēmumu SIA "Lattelecom" par neatļautu televīzijas programmu "O!" un "Pjatnica International" izplatīšanu, informēja padomē.

NEPLP uzņēmumam piemēroja sodu 3000 eiro apmērā, jo minētās televīzijas programmas nebija iekļautas retranslējamo programmu sarakstā.

Kā ziņots, "Lattelecom" grupas peļņa šā gada deviņos mēnešos bijusi 25,6 miljoni eiro, kas ir par par 8% vairāk nekā pērn šajā laika posmā.

Grupas ieņēmumi sasnieguši 141 miljonu eiro, liecina koncerna neauditētie finanšu rezultāti. Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, pērn "Lattelecom" grupas ieņēmumi deviņos mēnešos bija 142,6 miljoni eiro, līdz ar to ieņēmumi šogad samazinājušies par 1%.

"Lattelecom" apgrozījums pērn kopumā bija 162,165 miljoni eiro, kas ir par 0,8% mazāk nekā 2015. gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 3,8% un bija 31,666 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Lattelecom" ir viens no lielākajiem Latvijas telekomunikāciju uzņēmumiem. Kompānija pieder valstij Privatizācijas aģentūras personā (51%) un Skandināvijas koncerna "Telia Company" meitasuzņēmumam "Tilts Communications" (49%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!