Latvijas Banka otrdien rīko diskusiju par ASV prezidenta Donalda Trampa prezidentūras ietekmi uz Eiropu. Diskusijas tiešraidi iespējams vērot portālā "Delfi".

Diskusijā "Kā D.Trampa prezidentūra ietekmē Eiropu? Atbildes vairāk nekā 140 zīmēs" plānots spriest par to, kādi ir bijuši būtiskākie Trampa administrācijas lēmumi deviņos mēnešos kopš viņa stāšanās amatā, kādu ASV prezidenta administrācijas rīcību varētu gaidīt turpmāk, kā arī par to, kāda varētu būt tās ietekme uz ASV, pasaules un Eiropas ekonomikas attīstību.

Tāpat eksperti analizēs ASV makroekonomisko situāciju, kā arī ģeopolitiskos izaicinājumus.

Ekspertu diskusijā piedalīsies Latvijas Bankas Starptautisko attiecību un komunikācijas pārvaldes galvenā ekonomiste Ieva Skrīvere, "Swedbank" galvenais ekonomists Latvijā, kā arī "Swedbank" grupas galvenā ekonomista vietnieks Mārtiņš Kazāks, bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers un viens no SIA "Pure Chocolate" un SIA "Purified" īpašniekiem un padomes loceklis Pēteris Žimants. Diskusijas moderators būs Latvijas Bankas Starptautisko attiecību un komunikācijas pārvaldes padomnieks Andris Strazds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!