Sācies lielākais karjeras pasākums Baltijā – "Virtuālās karjeras dienas 2017", kas nedēļas garumā, no 24. līdz 30. oktobrim, aicina ikvienu iepazīties ar gandrīz 60 darba devējiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Pasākuma mērķis ir tā apmeklētājus iepazīstināt ne tikai ar uzņēmumu kultūru, darba vidi un ikdienu, bet arī ar aktuālajām vakancēm un aicināt piedalīties interesantās diskusijās tiešsaistes sarunās jeb "čatos". Pasākums noritēs interneta vidē www.karjerasdienas.lv un tā apmeklēšana ir bezmaksas.

"Virtuālās karjeras dienas" ir iespēja ne tikai jauniešiem neklātienē iepazīties ar savu iespējams pirmo darba devēju, bet arī darba ņēmējiem, kuri savu profesionalitāti darba tirgū jau ir pierādījuši, ielūkoties citu darba devēju ikdienā un aktuālajos piedāvājumos. Tas ir ērts veids kā sagatavoties darba intervijai, iegūstot informāciju un priekšstatu par nozari, uzņēmumu un darba piedāvājumiem, lai pārrunās justos ne tikai pārliecinošāk, bet arī izvērtētu savu atbilstību un interesi konkrētā darba devēja vakancei.

"Šogad "Virtuālās karjeras dienas" tiek rīkotas jau otro reizi. Pagājušajā gadā tās apmeklēja vairāk nekā 80 000 unikālo apmeklētāju, arī šogad "Virtuālās karjeras dienas" aicina ikvienu apmeklēt interneta vietni karjerasdienas.lv, lai atrastu sev interesējošo informāciju par darbu un karjeras iespējām" aicina "CV-Online Latvia" mārketinga un komunikācijas vadītāja Krista Roziņa.

Piedāvājam iepazīties ar dažiem darba devējiem, kuru stendi ir pārstāvēti "Virtuālajās karjeras dienās 2017":

SIA "Runway", starptautisks biznesa pakalpojumu centrs: ""Virtuālās karjeras dienas" sniedz lielisku iespēju prezentēt uzņēmumu un atbildēt uz kandidātu interesējošiem jautājumiem, šim mērķim noteikti izmantosim arī "čata" iespēju. "Runway" virtuālā stenda sadaļās, paralēli aktuālajām vakancēm, būs iespēja iepazīties ar darbinieku karjeras stāstiem, ieskatīties foto un videomirkļosno dažādiem ārpusdarba pasākumiem, kā arī tiešsaistē iepazīties ar "Runway" pārstāvjiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas."

"IKEA", mājokļa labiekārtošanas eksperts no Zviedrijas: ""Virtuālajās karjeras dienās" piedalāmies, lai iepazīstinātu ar sevi kā jaunu darba devēju Latvijas tirgū, sniegtu ieskatu par uzņēmuma kultūru un vērtībām, pēc kurām vadāmies ikdienas darbā. Meklēsim 300 - 350 darbiniekus visās amatu kategorijās un aktīvi atbildēsim uz visiem kadidātu jautājumiem katru dienu, izmantojot "čata" iespējas."

SIA "MSC SH", viens no pasaules vadošajiem konteineru pārvadātājiem: "Lai klientiem nodrošinātu mūsu pakalpojumus augstākajā profesionālajā līmenī un personīgu attieksmi, mēs zinām, ka svarīgi ir attīstīt komandu ar īstajiem cilvēkiem viņiem atbilstošajos amatos. Vērtējot potenciālos "MSC SH" vakanču kandidātus, uzņēmums vērtē ne tikai izglītību un iegūto pieredzi, bet arī cilvēciskās īpašības, lai tās būtu saskaņā ar galvenajām zīmola vērtībām un uzņēmuma kultūru."

SIA "Euro Live Technologies", tiešsaistes virtuālo spēļu pakalpojumu nodrošinātājs: ""Virtuālajās karjeras dienās" piedalāmies ar mērķi parādīt to, cik strauji esam izauguši un kādēļ varam sevi saukt par vienu no vislabākajiem darba devējiem Latvijā – mēs turpinām attīstību, pierādot sevi kā uzticamu, ilgtspējīgu, progresīvi domājošu un inovatīvu darba devēju. Piedāvāsim ieskatīties mūsu uzņēmuma ikdienā un apskatīt mūsu jauno un atraktīvo biroju, izmantosim "čata" funkciju, lai pēc iespējas labāk spētu atbildēt uz jautājumiem, kas radušies potebciālajiem darbiniekiem."

SIA "Transcom WorldWide Latvia", starptautisks klientu attiecību vadības pakalpojumu sniedzējs, kas nodrošina augstākās kvalitātes klientu apkalpošanu 11 valodās. Uzņēmums augstu novērtē pozitīvus, atsaucīgus un mērķtiecīgus darbiniekus, kuri vēlas profesionāli attīstīties – zināšanas vai profesionālā pieredze nav noteicošais faktors. "Mēs esam gatavi ieguldīt, apmācot jauno darbinieku un sniedzot nepieciešamo atbalstu. Galvenais – lai ir vēlme augt un attīstīties kopā ar mums! "Transcom WorldWide Latvia" iet līdzi laikam ne vien organizācijas procesu un servisa sniegšanas uzlabošanā, bet arī komunikācijā ar potenciālajiem darba ņēmējiem. "Virtuālās karjeras dienas" ir mūsdienīgs komunikācijas veids, kas ērti ļauj iepazīt uzņēmumu, darba vidi un uzzināt par karjeras iespējām."

SIA "Autentica": ""Autentica" kā IT uzņēmums seko līdzi jaunākajām tehnoloģijām un iespējām. "Virtuālās karjeras dienas" uztveram kā vēl vienu vietni, kurā pastāstīt vairāk par savu uzņēmumu, kā arī piedāvāsim iespēju uzdot sev interesējošos jautājumus "čatā"."

VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"", starptautisks aviācijas uzņēmums un Baltijas galvenais gaisa satiksmes centrs: "Vēlamies izmantot iespēju tikties ar darba meklētājiem ērtā un mūsdienīgā veidā. Saistībā ar termināļa paplašināšanu, kā arī lidojumu un pasažieru skaita pastāvīgo pieaugumu, visvairāk darba vietu piedāvājam drošības, pasažieru apkalpošanas un gaisa kuģu apkalpošanas jomā. "Čatā" piedāvāsim iespēju aprunāties gan ar personāla departamenta, gan minēto darbības jomu pārstāvjiem."

SIA "Solvay Business Services Latvia", starptautiskais biznesa pakalpojumu centrs "Solvay" ir globālais ķīmiskās rūpnīcas uzņēmums, kas strādā visos pasaules reģionos – pasaulē ir apmēram 145 ražotnes un aptuveni 30 000 nodarbinātie. Rīgā strādājošais uzņēmums SBS ("Solvay Business Services") ir apvienoto pakalpojumu centrs, kas "Solvay" nodrošina pakalpojumus finanšu, iepirkumu, klientu apkalpošanas, loģistikas, datu pārvaldības un informācijas tehnoloģiju atbalsta jomā. "Virtuālo karjeras dienu" laikā būsim priecīgi padalīties ar jaunumiem un plāniem, kā arī iedrošinām pievienoties "čatam" un uzdot jautājumus vai dalīties ar pieredzi."

SIA "X Infotech", IT uzņēmums (LDDK Gada Balva "Labākais darba devējs Rīgas reģionā" 2016.gadā): "Uzņēmumā šobrīd ir vairākas atvērtas vakances, piemēram, IT projektu vadītājs, ieviešanas speciālists, .NET programmētājs, automatizētās testēšānas un veiktspējas testēšanas speciālists. "Virtuālās karjeras dienās" potenciālajiem kandidātiem būs iespēja iepazīties tuvāk ar uzņēmumu "X Infotech", kā arī izmantot "čata" iespēju."

SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija", viens no vadošajiem konditorejas un uzkodu ražošanas uzņēmumiem Baltijas valstīs, kas pārstāv tādus zīmolus kā "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu čipsi" un "Pedro".

SIA "Kronus", viens no lielākajiem koka iepakojumu ražotājiem Eiropā un lielākais Baltijas valstīs. Uzņēmums darbojas kopš 1995. gada, tā gada apgrozījums ir lielāks par 30 miljoniem eiro, piedāvās "Virtuālo karjeras dienu" ietvaros iepazīties ar aktuālajām vakancēm un kļūt par daļu no uzņēmuma komandas.

SIA "Chocolette Confectionary", jauns uzņēmums, kas pārstāv konditorejas jomu, ražojot eksluzīvu šokolādi "RED" un to eksportējot uz citām Baltijas valstīm un lielākajiem Eiropas tirgiem.

Šajā gadā "Virtuālajās karjeras dienās" būs iespēja apmeklēt stendu darba devējam, kurš vairāku gadu garumā "CV-Online Latvia" aptaujās ir atzīts par 2016. gada TOP darba devēju finanšu sektorā – AS "Swedbank", kā arī darba devējam, kurš aptaujās pārliecinoši tiek novērtēts kā Latvijas labākais darba devējs jeb TOP darba devējs – AS "Latvenergo", lai iepazītos vairāk ar viņu ikdienu un piedāvājumiem un, iespējams, kļūtu par daļu no šo uzņēmumu komandas. "Virtuālajās karjeras dienās" savu stendu prezentēs arī tādi darba devēji kā SIA "Solvay Business Services Latvia", AS "Delfi", "Iespējamā misija", Latvijas Universitāte un citi. Lai iepazītos ar darba devēju virtuālajiem stendiem, aicinām apmeklēt www.karjerasdienas.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!