Foto: DELFI
Starptautiskās lidostas "Rīga" valdes locekle Irina Feļdmane apstiprināta Rīgas brīvostas pārvaldes uzņēmuma SIA "Rīgas brīvostas flote" valdes locekļa finanšu pārvaldības jautājumos amatā, liecina informācija brīvostas mājaslapā.

Jaunajā sastāvā uzņēmuma valde darbu sāks 2017. gada 19. oktobrī, kad Feļdmane pievienosies kompānijas valdes priekšsēdētājam Tomam Bērziņam un valdes loceklim Rolandam Klincim, kuru ostas pārvalde apstiprinājusi attiecīgajā amatā no jauna.

Gan Klincis, gan Feļdmane amatos apstiprināti uz turpmākajiem pieciem gadiem. Abi valdes locekļi izvēlēti konkursa kārtībā.

Vienlaikus Feļdmane joprojām ir lidostas "Rīga" valdes locekle. Šajā amatā viņu apstiprināja pērn oktobrī. Lidostas padomes priekšsēdētājs Juris Kanelis norādīja, ka padome saņēmusi Feļdmanes iesniegumu par valdes locekļa pilnvaru nolikšanu, kas pašlaik tiek vērtēts.

Lidostas "Rīga" valdē strādā arī valdes priekšsēdētāja Ilona Līce, kā arī valdes locekļi Lauma Jenča, Normunds Feierbergs un Artūrs Saveļjevs.

Feļdmane iepriekš strādājusi arī pašvaldības uzņēmuma "Rīgas satiksme" valdē, kā arī privātajos uzņēmumos finanšu plānošanā, tarifu aprēķināšanā, resursu pārvaldībā un administrēšanā. Viņai ir MBA un profesionālais maģistra grāds uzņēmumu un organizāciju vadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!