Foto: F64
Igaunijā dibinātā kopbraukšanas platforma "Taxify" otrdien uzsāk darbību Parīzē, portālu "Delfi" informēja kompānijas pārstāvji.

"Taxify" aplikācija Parīzē piedāvās gan privāto vadītāju, gan tradicionālo taksometru pakalpojumus, atbilstoši visiem pilsētā spēkā esošajiem regulējumiem, dodot iespēju jebkuram gūt papildu ienākumus, apgalvo uzņēmums.

"Privāto vadītāju pakalpojumi pilsētā strauji attīstās, un Parīze joprojām ir milzīgs un plaukstošs tirgus privātajam pilsētas transportam. Pirms uzsākt darbību, uzmanīgi ieklausījāmies vadīta'ju un klientu vēlmēs, un esam pāārliecināti, ka viņi ar atvērti ētiskākai alternatīvai kopbraukšanas tirgū. Taxify ienāk šajā tirgū kā Eiropas lielākā kopbraukššans platforma, tāpēc varam piedāvāt daudz labākus apstākļus autovadītājiem un pieejamākus tarifus klientiem. Mēs esam ļoti lepni, ka varam piedāvāt lielāku izvēli un labāku apkalpošanas kvalitāti," norāda "Taxify" vadītājs.

Ziņots, ka pēc konkurentu vairākām sūdzībām Londonas transporta sistēmas operatoram, "Transport for London" ("TfL") 8. septemrbī uzsākusi izmeklēšanu par "Taxify" darbību pilsētā, vēsta "Wired".

Pēc uzsāktās izmeklēšanas Igaunijā dibinātā kompānija Londonā uz laiku apturējusi savu darbību. "Taxify", lai uzsāktu darbu Lielbritānijā, nopirka taksometru uzņēmumu ar jau esošu licenci Londonā, kura ir derīga līdz 2019. gadam.

"Taxify" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā, Igaunijā. "Taxify" darbojas 20 valstīs Eiropā, Rietumāzijā, Āfrikā un Dienvidamerikā, un to izmanto vairāk kā 2,5 miljoni lietotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!