Foto: Shutterstock
Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums "Accenture" aicina pieteikties rudens automatizācijas un projektu vadības asistentu mācībām un praksei Accenture Bootcamps. 1-4 nedēļu laikā dalībnieki apgūs IT pamatzināšanas un iemaņas, lai uzsāktu karjeru nozarē.

Mācības ir daļa no uzņēmuma personāla atlases programmas, pēc kurām sekmīgākie dalībnieki iegūst sertifikātu un praksi "Accenture". Mācības ir pietuvinātas ikdienas darbam projektos, kuru laikā dalībnieki apgūst praktiskas, teorētiskas zināšanas un iemācās strādāt komandā.

Uzņēmums sniedz iespēju pieteikties mācību kursiem, lai iegūtu iemaņas, kuras ir pielāgotas biznesa vajadzībām un sakrīt ar globālajām tendencēm IT nozarē. Programmatūras procesu automatizāciju varēs apgūt no 16.oktobra līdz 27.oktobrim. Procesu automatizācija ir virtuālo robotu konfigurēšana, kas palīdz ar tehnoloģijām paveikt biznesa procesus cilvēkam līdzīgā veidā.

Šogad pirmo reizi būs iespēja pieteikties biznesa procesu automatizācijas analītiķu apmācībām, kuras ilgs no 16.oktobra līdz 27.oktobrim. Biznesa procesu automatizācijas analītiķi cieši sadarbojas ar klientiem, lai pārskatītu un izstrādātu procesu plūsmu automatizācijas atspoguļošanai. Savukārt projektu vadības asistentu mācības ilgs no 23.oktobra līdz 27.oktobrim.

Lai pieteiktos apmācībām ir nepieciešamas pamatzināšnas par WEB tehnoloģijām un programmēšanas teoriju, izpratne par OOP konceptu, spēja uzrakstīt vienkāršu SQL. Savukārt projektu vadītāju asistentu vadītāju apmācībām ir nepieciešams labas MS Office (Excel, PowePoint, Project) zināšanas, spēja strādāt ar informāciju un datiem, kā arī darboties pastāvīgi un komandā. Visas apmācības notiek angļu valodā.

Accenture programmēšanas apmācības un praksi organizē vairāk nekā desmit gadus. Ikdienas darbs tiek organizēts nelielās komandās un katram praktikantam ir mentors. Accenture nodrošina nozarē visvairāk jeb 200-250 apmaksātas prakses vietas gadā.

Pieteikšanās: Aizpildot pieteikuma anketu Facebook (ej.uz/Accenture_Bootcamp) vai sūtot CV uz riga.bootcamp@accenture.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!