Foto: Shutterstock
SIA "Veselības centrs 4" grupas uzņēmums SIA "Vizuālā diagnostika" radioloģijas nodaļas modernizācijā Kuldīgā investējis apmēram 300 000 eiro, pastāstīja "Veselības centrs 4" pārstāve Ilze Apine.

Viņa norādīja, ka septembra sākumā "Vizuālās diagnostikas" radioloģijas nodaļā, kas atrodas Kuldīgas slimnīcas ēkā, tika uzstādīta jaunākās paaudzes datortomogrāfijas iekārta "Siemens Somatom go.Up".

"Vizuālās diagnostikas" izpilddirektore Evija Mirzojana atzīmēja, ka jaunā 64 slāņu iekārta ir nomainījusi esošo 16 slāņu iekārtu, un tai ir jaunas klīniskās iespējas.

Mirzojana atklāja, ka līdz ar jaunās datortomogrāfijas iekārtas uzstādīšanu "Vizuālās diagnostikas" investīcijas radioloģijas nodaļas modernizācijā no 2014.gada nogales sasniegušas 1,5 miljonus eiro.

Kopā uzņēmumam "Vizuālā diagnostika" ir pieci datortomogrāfijas kabineti visā Latvijā - Gulbenē, Liepājā, Saldū, Kuldīgā un Siguldā, kā arī seši magnētiskās rezonanses kabineti - Rīgā, Valmierā, Liepājā, Jelgavā, Kuldīgā un Jēkabpilī.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Vizuālās diagnostikas" apgrozījums pērn bija 3,911 miljoni eiro, bet peļņa - 1,181 miljons eiro. SIA "Vizuālā diagnostika" dibināta 2006.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2844 eiro. "Vizuālā diagnostika" vienādi uz pusēm pieder uzņēmumam "Veselības centrs 4" un Kuldīgas slimnīcas vadītājam Ivaram Eglītim.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!