Foto: LETA
Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) padome šodien vienojās atbalstīt nodokļu reformas dokumentu virzīšanu uz Saeimu, šodien pēc LDDK padomes tikšanās ar Ministru prezidentu Māri Kučinski un Ministra prezidenta biedru, ekonomikas ministru Arvilu Ašeradenu pastāstīja LDDK Komunikācijas vadītāja Viktorija Buraka.

LDDK padome šodien ar Ministru prezidentu un Ministra prezidenta biedru pārrunāja nodokļu reformas tālāko virzību tās pamatmērķu - ēnu ekonomikas mazināšanas, nodokļu maksāšanas kultūras un konkurētspējas veicināšanas - sasniegšanai. LDDK padome vienojās atbalstīt nodokļu reformas dokumentu virzīšanu uz Saeimu, vienlaicīgi vēršot uzmanību uz risināmajām problēmām.

Sociālo partneru, LDDK un Latvijas Brīvo arodbiedrības saruna ar Ministru prezidentu par precizējumiem nodokļu reformas kontekstā turpināsies rīt.

Jau ziņots, ka Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) pagājušajā nedēļā informēja, ka valdība ar sociālajiem partneriem apspriedīs iespēju minimālo algu paaugstināt pakāpeniski - 2018. gadā to noteikt 410 eiro un 2019. gadā 430 eiro apmērā.

LDDK ir lielākā darba devējus pārstāvošā organizācija Latvijā. Tā dibināta 1993. gadā. LDDK ir sociālo un ekonomisko sarunu partneris Saeimai, Ministru kabinetam un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!