Foto: LETA

Investējot apmēram 1,3 miljonus eiro, tirdzniecības centrā "Domina Shopping" maijā un un jūnijā atklāti deviņi jauni veikali, portālu "Delfi" informēja tirdzniecības centra pārstāve Iveta Stepanova.

"Papildus vairāk nekā 25 jaunajiem veikaliem, kas tirdzniecības centra "Domina Shopping" rekonstruētajā daļā tika atklāti šī gada martā un aprīlī, tagad pie mums ir atvērti vēl deviņi jauni un pēc jaunām koncepcijām pārveidoti veikali," uzsvērusi tirdzniecības centra direktore Dina Bunce.

Tirdzniecības centra klāstu papildinājuši četri juvelierizstrādājumu un aksesuāru veikali: "GoldTime", "Grenardi", "Adamos" un "CoverMe".

Tāpat "Domina Shopping" klāstu papildinājis sporta preču veikals "Sizeer", stipro dzērienu veikals "Spirits & Wine" un sulu un smūtiju bārs "BigBoost".

Vienlaikus atvērts arī pārveidotais veikals "Tendence", kā arī pārveidots bērnu preču veikals "LEGO".

Jau ziņots, ka pērn maijā dibinātā uzņēmuma SIA "EfTEN Domina", kas pārvalda tirdzniecības centru "Domina Shopping", peļņa bija 3,8 miljoni eiro, bet uzņēmuma apgrozījums bija 4,075 miljoni eiro, liecina uzņēmuma pārskats par periodu no 2016. gada 2. maija līdz 31. decembrim.

Pagājušā gada vasarā "Domina Shopping" par 74,5 miljoniem eiro iegādājās nekustamo īpašumu fonds "EfTEN Kinnisvarafond II". Tirdzniecības centra platība pārsniedz 120 000 kvadrātmetru, un tas ir otrs lielākais tirdzniecības centrs Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!