Foto: F64

Viesnīcu operatora un salonu "Kolonna" pārvaldītāja Latvijas-Vācijas kopuzņēmuma SIA "Reho" apgrozījums aizvadītajā finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.oktobra līdz 2016.gada 30.septembrim, palielinājās par 4,7%, savukārt tā peļņa pieauga 1,9 reizes, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmums pērn apgrozīja 11,851 miljonus eiro, bet 2015.gadā - 11,315 miljonus eiro. Savukārt tā peļņa pērn bija 108 844 eiro, bet 2015.gadā - 56 633 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka aizvadītajā finanšu gadā uzņēmuma sastāvā bija viesnīcas "Konventa Sēta", "Kolonna Hotel Brigita", "Kolonna Hotel Rīga" un "Kolonna Hotel Rēzekne", restorāni "Mana Rozālija" un "Konvents", kā arī kafejnīca "Cafe Brigita" un bārs "Golf Bar".

Uzņēmumam 2015.gada oktobrī nācās slēgt tam piederošo viesnīcu "Kolonna Hotel Cēsis" un kafejnīcu "Cafe Popular", jo mainījās nekustamā īpašuma īpašnieki, kuriem bija citas ieceres uz īpašumu, kurā atradās iepriekšminētās iestādes.

Ziņojumā teikts, ka aizvadītajā finanšu gadā uzņēmums aktīvi izīrēja konferenču un semināru telpas un viesu numurus, tādējādi palielinot uzņēmuma apgrozījumu un viesnīcu viesu skaitu.

Tāpat iepriekšējā finanšu gadā uzņēmuma apgrozījuma pieaugumu nodrošināja jauna skaistumkopšanas biznesa uzsākšana, papildinot jau esošo viesnīcas un ēdināšanas pakalpojumu klāstu. Par jauna biznesa uzsākšanu lemts, ņemot vērā tūristu interesi par Latviju kā ekoloģiski interesantu ceļojumu galamērķi ar relaksācijas un skaistumkopšanas iespējām.

Atbilstoši ziņojumam, "Reho" sniedz pakalpojumus arī septiņpadsmit skaistumkopšanas salonos, sporta klubā un kosmētikas vairumtirdzniecības noliktavā.

Aizvadītajā finanšu gadā uzņēmumā kopumā strādāja vidēji 172 darbinieki, kuru skaits, salīdzinot ar iepriekšējo finanšu gadu, nav būtiski mainījies. Viesnīcās un restorānos galvenokārt strādā gados jauni cilvēki, tostarp arī studenti, līdz ar to personāla mainība ir diezgan augsta. Izteiktas personāla mainības tendences ir Rīgā.

Vadība informē, ka 2017.gadā uzņēmuma darbības mērķis ir saglabāt viesnīcu, restorānu un skaistumkopšanas salonu apgrozījumu iepriekšējā līmenī, investējot darbinieku apmācībā un nodrošinot pakalpojumu kvalitātes stabilu izaugsmi.

"Reho" darbojas skaistumkopšanas un viesnīcu nozarē ar struktūrvienībām "Kolonna Beauty Group" un "Kolonna Hotels Group".

"Kolonna Beauty Group" iekļauts 18 skaistumkopšanas salonu un frizētavu tīkls Latvijā ar tādiem zīmoliem kā "Kolonna", "Kolonna Day SPA" un sporta klubs "Centrs". Savukārt "Kolonna Hotels Group" pārvalda trīs viesnīcas Rīgā un vienu - Rēzeknē. Pazīstamākā no tām ir "Konventa sēta" Vecrīgā.

"Reho" reģistrēta 1991.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro. "Reho" vienīgā īpašniece kopš 2012.gada augusta ir SIA "Kirk Investments". Savukārt "Kirk Investments" īpašnieki ir Krievijas pilsonis Komarovs - 88,01% un Uldis Cipsts - 11,99%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!