Foto: LETA

Televīzijas kanāla SIA "Pirmais Baltijas kanāls" (PBK) apgrozījums pērn bija 3,117 miljoni eiro, kas ir par 29,7% vairāk nekā 2015. gadā, savukārt tā peļņa pieauga 2,4 reizes, sasniedzot 64 642 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Vadības ziņojumā teikts, pērn, palielinoties uzņēmuma apgrozījumam un samazinoties īstermiņa kreditoru apjomam, pieauga kanāla likviditāte.

Neskatoties uz negatīviem ekonomiskajiem apstākļiem, PBK pērn ieņēma vienu no vadošajām pozīcijām Latvijas reklāmas nozarē.

Atbilstoši ziņojumam, uzņēmuma vadība uzskata, ka kanālam ir potenciāls turpināt darbību. Lai arī uzņēmumam ir negatīvs pašu kapitāls, PBK īpašnieks un vadība neplānot pārtraukt uzņēmuma darbību

PBK vadība 2017. gadā plāno saglabāt iepriekšējā gada apgrozījuma apmēru un tā turpinās veikt izdevumu optimizāciju.

PBK 2015. gadā strādāja ar 2,403 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 27 225 eiro apmērā.

SIA "Pirmais Baltijas kanāls" reģistrēta 2002. gadā un tās pamatkapitāls ir 49 980 eiro. PBK kanālu pārvalda SIA "Baltijas Mediju alianse", kas auditorijai piedāvā arī kanālus "1.Baltijas Muzikālais kanāls", "NTV Mir" "REN TV", iknedēļas avīzes "ĢK Latvija" un "ĢK Igaunija".

SIA "Baltijas Mediju alianse" 2015. gadā strādāja ar 15,704 miljonu eiro apgrozījumu un 1400 eiro peļņu. Pārskatu par pagājušo gadu uzņēmums vēl nav iesniedzis.

SIA "Baltijas Mediju alianse" īpašnieki ir Aleksejs Pļasunovs (50%) un Oļegs Solodovs (50%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!