Piektdien, 5. maijā, vairāki simti pircēju šturmēja "Prisma" veikalu, kas atrodas tirdzniecības centrā "Riga Plaza", novēroja portāls "Delfi".

Nepārtikas precēm ir 60 % atlaide, bet pārējām precēm ir 30% atlaide. Kā redzams video, veikalu plaukti daudzviet stāv tukši, jo tur esošās preces jau ir izpirktas.

Kā vēsta informācija "Prisma" mājaslapā, tad akcija neattiecas uz sadzīves ķīmiju, higiēnas precēm, kosmētikas precēm, sadzīves papīriem,autiņbiksītēm, žurnāliem un avīzēm dāvanu kartēm un trešo personu pakalpojumiem, tajā skaitā arī priekšapmaksas karšu papildināšanai un citiem pakalpojumiem.

Kā novēroja portāls "Delfi", veikalā stāv atstāti iepirkumu grozi, kas ir pilni ar izvēlētajām precēm. Visticamāk, ka tie atstāti, jo veikalā pie kasēm ir ļoti garas rindas. Ap pulksten 20.30 vaļā bija tikai četras kases no 16.

Teju pilnībā ir izpirktas "Lego" rotaļlietas, elektrotehnikas preces, dārza preces, instrumenti, sporta preces, rakstāmpiederumi un citas lietas.

Vairāki pircēji pauda neapmierinātību ar to, ka izpirktas elektropreču uzlādes baterijas jeb tā sauktās "powerbank".

Uzņēmums informē, ka izpārdošana būs no 4. maija līdz 10. maijam.

Jau ziņots, ka koncerns "Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta" (SOK) nolēmis izbeigt "Prisma" lielveikalu darbību Latvijā un Lietuvā, jūnijā slēdzot visus veikalus abās valstīs, pavēstīja koncerna pārstāvji.

Jau ziņots, ka SOK ir trīs "Prisma" veikali Latvijā un četri - Lietuvā.

"Prisma Latvija" reģistrēta 2006.gadā, un tās pamatkapitāls ir 7,451 miljons eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir SOK. SOK, kas dibināts 1904.gadā, ir daļa no "S Group" uzņēmumu grupas, kura nodarbojas ar mazumtirdzniecību, degvielas tirdzniecību, viesnīcu biznesu, autotirdzniecību, lauksaimniecību un dārzkopību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!