Foto: Publicitātes attēli
Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums "Accenture" Rīgā, Brīvības ielā, atvēris prototipēšanas studiju "Liquid Studio", portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Studijā uzņēmumi un organizācijas varēs izstrādāt prototipus, pārvēršot savas idejas dažādās aplikācijās un servisos.

"Mūsdienās uzņēmumi var apjukt no lielā informācijas apjoma, tāpēc sniedzam koncentrētu iespēju ielūkoties informācijas tehnoloģiju nozares aktualitātēs, parādot lietotāju paradumu analīzi un maiņu konkrētajā biznesa nišā, lai vēlāk redzētu, kā biznesa vajadzības transformējas konkrētos prototipos," skaidro "Accenture" vadītājs Latvijā Maksims Jegorovs.

Studijā uzņēmumi varēs eksperimentēt, piedalīties darba grupās – ideju radīšanā, dizaina domāšanas sesijās, lai izstrādātu spēcīgus prototipus, kas ļautu pārliecināties par biznesa idejas ilgstspēju, klāsta Jegorovs.

Prototipēšanas studija "Liquid Studio" Rīgā specializēsies lietu interneta, mākslīgā intelekta, blokķēdes tehnoloģijas, miksētās papildinātās realitātes un citās jaunākajās tehnoloģijās, tādējādi sniedzot uzņēmuma klientiem unikālu iespēju eksperimentēt.

Jaunā prototipēšanas studija sadarbosies ar "Accenture" Liquid Studio Silīcija ielejā, Parīzē, Nantē, Milānā, kā arī ar "Accenture TechLabs", kur kompānija tieši fokusējas uz izpētes un attīstības (R&D) jomu. "Accenture" šādas studijas plāno atvērt arī citās valstīs.

"Accenture" ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums. Uzņēmumā kopumā strādā vairāk nekā 394 tūkstoši cilvēku, kas apkalpo klientus vairāk nekā 120 pasaules valstīs. "Accenture" filiāle Latvijā ir dibināta 2002. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!