Foto: Publicitātes attēli
Trešdien svinēti spāru svētki dzīvojamo māju kompleksam "Jasmine Garden" Jasmīnu ielā 10, Bulduros, Jūrmalā, portālam "Delfi" pavēstīja "LNK Group" sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Inga Domka.

Projekta "Jasmine Garden" attīstītājs – holdingā "LNK Group" ietilpstošais uzņēmums "LNK Properties" – projektā plāno investēt septiņus miljonus eiro.

Kompleksu "Jasmine Garden" veido četras atsevišķas ēkas, kur katrā ir deviņi vai 15 dzīvokļi. Dzīvokļu platība ir no 42 līdz 100 kvadrātmetriem.

"Lai veiksmīgi iekļautos Jūrmalas apbūves raksturā, esam samazinājuši pieļaujamos apbūves rādītājus un vienas lielas ēkas vietā izveidotas četras virszemē savstarpēji nesavienotas ēkas ar kopēju apakšzemes stāvvietu zem tām," skaidroja projekta autors Juris Mitenbergs.

Līdz šim projektā paveikti zemes darbi, monolīto dzelzsbetona konstrukciju un mūra sienu izbūve, kā arī gāzes vada, ūdensvada un kanalizācijas ārējo tīklu ierīkošana. "Pašlaik būvdarbi jau notiek jumta pārseguma līmenī un tiek veikta alumīnija logu montāža un iestiklošana, iekšējo inženiertīklu ierīkošana un uzsākti jumta seguma un dzīvokļu iekšējo starpsienu izbūves darbi," klāstīja Domka.

Būvdarbi objektā uzsākti 2016. gada augustā. Kompleksu ekspluatācijā paredzēts nodot šā gada rudenī.

"Jasmine Garden" ir septītais uzņēmuma "LNK Properties" dzīvojamos ēku projekts Jūrmalā. Projekta ģenerāluzņēmējs ir SIA "Merks".

Holdings "LNK Group" dibināts 1988. gadā. Tajā ietilpst 18 uzņēmumi, kas darbojas trīs galvenajos virzienos – būvniecībā un ražošanā ("LNK Industries"), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē ("LNK Aerospace") un nekustamo īpašumu attīstībā ("LNK Properties").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!