Uzņēmums "Arčers" par 27 146 515 eiro pārbūvēs Ādažu garnizona tehnisko parku, kuru izmantos Nacionālo bruņoto spēku un NATO bruņutehnikas izvietošanai un apkopei.

Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa informēja, ka pēc modernizācijas Ādažu garnizona tehniskais parks tiks izmantots NBS Sauszemes spēku kājnieku brigādes kaujas izlūkošanas kāpurķēžu bruņutehnikas, kā arī NATO sabiedroto spēku bruņutehnikas izvietošanai, apkopei un uzturēšanai.

Parka pārbūvi paredzēts īstenot līdz šī gada beigām. Projektu realizēs "Arčers", un tā kopējās izmaksas būs 27 146 515 eiro.

Trešdien, 1. februārī, plkst. 12 aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS) un NBS komandieris ģenerālmajors Leonīds Kalniņš piedalīsies svinīgā piemiņas kapsulas iemūrēšanas ceremonijā, atklājot parka pārbūves projektu.

Piemiņas kapsulas iemūrēšanas ceremonijā piedalīsies arī NBS vecākais kapelāns kapteinis Raimonds Krasinskis, Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra un būvniecības uzņēmuma "Arčers" pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!