Foto: Publicitātes attēli

2017. gada vidū Latvijā darbu plāno uzsākt jauns Krievijas uzņēmums "Atlas", kas piedāvās mobilo telekomunikāciju operatora pakalpojumus, portālam "rus.delfi.lv" apstiprināja kompānijas izveidotājs Jevgēņijs Gordejevs.

Uzņēmums gan nedarbojas kā tradicionālie mobilo pakalpojumu sniedzēji – tas pēc vienošanās izmanto citu operatoru infrastruktūru un piedāvā par mobilajiem sakariem norēķināties, liekot klientiem izpildīt uzdevumus, piemēram, lejuplādēt kādu aplikāciju, spēlēt spēli vai ierakstīt kādu komentāru operatora sadarbības kompāniju interneta mājaslapās un mobilajās aplikācijās.

Par uzdevumu izpildi klients saņem "Atlas" punktus, bet, ja tas nevēlas to pildīt, ir iespējams par pakalpojumu maksāt arī ar naudu.

Gordejevs sarunā ar "rus.delfi.lv" norāda, ka pašlaik norit sarunas ar vairākiem potenciālajiem sadarbības partneriem Latvijā.

Kā norāda mobilo pakalpojumu sniedzējs "Bite", ar uzņēmumu neviens no Krievijas kompānijas pagaidām nav sazinājies. "Bites" preses pārstāve Anete Jansone arī skaidro, ka pagaidām uzņēmumā nav nekādas informācijas par "Atlas" darbības specifiku.

Tāpat arī LMT un "Tele2" portālam "Delfi" noliedz, ka "Atlas" būtu ar uzņēmumiem sazinājies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!