Foto: AFP/Scanpix

"Samsung" aicina visus viedtālruņa "Galaxy Note7" lietotājus Baltijas valstīs ierīces izslēgt un tiklīdz iespējams nodot atpakaļ iegādes vietā, kamēr tiek gaidīti jaunie "Note7" pašreizējo nomaiņai, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

“Mēs operatīvi veicam rezerves ierīču piegādi, lai ar nomaiņas programmu tās sasniegtu klientus iespējami ērtākajā veidā. Paldies mūsu klientiem par sapratni un pacietību," sacīja "Samsung Electronics Baltics" telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns.

Līdz brīdim, kad "Galaxy Note7" tiks apmainīti pret jauniem, "Samsung" lūdz izmantot iepriekšējo mobilo ierīci. Ja šādas ierīces klienta rīcībā nav, par maiņas ierīces saņemšanas iespējām klienti ir aicināti sazināties ar "Samsung" klientu apkalpošanas centru pa tālruni 8000 7267 vai ar izplatītāju, pie kura veikts "Note7" pasūtījums.

Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums "Samsung Electronics Co." pagājušajā nedēļā paziņoja, ka aptur jaunākā viedtālruņa "Galaxy Note 7" tirdzniecību un pasaulē atsauc 2,5 miljonus telefonu pēc saņemtām ziņām par šo ierīču iespējamiem sprāgstošiem akumulatoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!