Foto: Publicitātes foto
Kredīti jau ilgu laiku ir ne tikai liels aizdevums nopietniem pirkumiem, bet arī ātra finanšu palīdzība ikdienā. Patērētāju kredīti palīdz cilvēkiem nokārtot finansiālas darīšanas vienas dienas laikā. Šādus kredītus izsniedz privātās kredītkompānijas, kas strādā tiešsaistē. Aizdevums internetā ļauj saņemt papildu naudu bez galvojuma, ķīlas un lielas dokumentu pārbaudes. Lai aizņemšanās būtu patīkama, pirms pieteikšanās izvērtējiet kredīta nepieciešamību, saņemot naudu, sāciet uzreiz plānot aizdevuma atmaksu!

Kādi ir vislielākie un neprognozējamākie ikdienas tēriņi?

Kredīti internetā var būt noderīgi tiem cilvēkiem, kuri ir uzsākuši mājokļa remontu. Lai gan remonta uzņēmumu darbinieki parasti sastāda tāmes, kas būtiski atvieglo finanšu plānošanu, remonta gaitā var rasties pēkšņas problēmas un papildu izmaksas. Kosmētiskais remonts var pagaidīt līdz algas dienai, bet bieži vien nauda ir nepieciešama steidzamiem darbiem, piemēram:

  • mājas komunikāciju nomaiņai;
  • jaunu logu un durvju uzstādīšanai;
  • grīdas līdzināšanai un parketa vai flīžu likšanai.

Aizdevums internetā var palīdzēt arī tad, ja nākas apmaksāt steidzamu remontu. Papildu nauda 15 minūšu laikā būs noderīga, ja:

  • saplīst caurules;
  • radiatori tek cauri;
  • salūzt slēdzis vai tiek pazaudētas atslēgas.

Ātrie kredīti var būt noderīgi, ja situācija apdraud dzīves kvalitāti, drošību un apkārtējo cilvēku labklājību. Aizdevums bez galvojuma un dokumentu iesniegšanas var palīdzēt arī tad, ja Jums jāapmaksā īres vai komunālo maksājumu rēķins, jāiegādājas medikamenti un citas svarīgas preces.

Cik droši ir nebanku kredīti?

Lielākais risks, kas var rasties, piesakoties ātrajam kredītam, ir nespēja laikus segt parādsaistības. Šāda iznākuma iemesli var būt:

  • pārāk liela aizdevuma summa;
  • bezrūpīga finanšu plānošana pēc kredīta saņemšanas.

Pirms pieteikšanās kredītam ir jāizvērtē visi aizdevuma plusi un mīnusi. Ir nevēlams katram gadījumam pieteikties lielākai summai, jo kredīti nozīmē papildu tēriņus jau nākamajā mēnesī, tāpēc kredīta apjoms ir jāsamēro ar mēneša ienākumiem. Ja nākas aizņemties nopietnu summu, īpaši rūpīgi jāpārdomā atmaksas kārtība. Šeit var būt noderīgs tāds aizdevums internetā, kas ļauj noteikt garu atmaksas termiņu, līdz 12 vai pat 24 mēnešiem. Izmantojiet šo iespēju, lai sadalītu kredītu nelielos maksājumos un veiksmīgi segtu parādsaistības noteiktajā termiņā!
Kredīti maina aizņēmēja ikdienu, tāpēc pārdomājiet savus finanšu ieradumus un sekojiet aizdevuma atmaksas plānam. Jūs varat izmantot divas stratēģijas:

  • veiciet kredīta iemaksu uzreiz pēc algas, stipendijas vai pensijas saņemšanas, lai mēneša beigās neuztrauktos par nenokārtotiem maksājumiem;
  • atlieciet, nelielu summu ik nedēļu, un pārskaitiet to kredītkompānijas kontā mēneša beigās.

Lai gan ātrie kredīti var tikt pagarināti, tas ir ārkārtas risinājums. Lai izvairītos no papildu izmaksām, aizņemieties atbildīgi un tikai tad, kas aizdevums internetā ir labākais rīcības variants!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!