Foto: F64
Grāmatu un kancelejas preču tirgotāja "Jānis Roze" apgrozījums pagājušajā gadā bija 14,332 miljoni eiro, kas ir par 4,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 2,5 reizes un bija 280,6 tūkstoši eiro, liecina datubāzē "Lursoft" publicētais finanšu pārskats.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka kompānijas darbības rezultāti pagājušajā gadā bija pozitīvi.

2015. gadā "Jānis Roze" pamatlīdzekļos investēja 365,3 tūkstošu eiro. Pērn kompānija lielus līdzekļus investēja autoparka atjaunošanā, kā arī veikala Jēkabpilī modernizēšanā un jauna veikala atvēršanā Āgenskalnā, Rīgā.

Savukārt 2016. gadā kompānija plāno paplašināt veikala telpas tirdzniecības centrā "Damme", nodrošinot tās ar modernāku aprīkojumu un dizainu. Tāpat saistībā ar tirdzniecības centra "Alfa" rekonstrukciju kompānijai būs nepieciešams veikt ieguldījumus jauna koncepta veikala projekta izstrādē un īstenošanā.

Uzņēmums šogad turpinās arī preču krājumu uzskaites un grāmatvedības daļu automātiskās apstrādes programmas "Horizon" un biznesa inteliģences sistēmas "Microstrategy" pilnveidošanu, kā arī investēs līdzekļus kases sistēmas un uzņēmuma interneta veikala modernizēšanā.

2014. gadā kompānija "Jānis Roze" strādāja ar 13,712 miljonu eiro apgrozījumu un 111,6 tūkstošu eiro peļņu.

"Jānis Roze" nodarbojas ar grāmatu, skolas, kancelejas un biroja preču, žurnālu, citu poligrāfisku izdevumu un rotaļlietu mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību. Pēc uzņēmuma sniegtās informācijas, Latvijā pērnā gada beigās darbojās 35 "Jāņa Rozes" grāmatnīcas. Uzņēmums "Jānis Roze" ir dibināts 1992. gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 524,3 tūkstoši eiro, un tas vienādās daļās pieder Inārai Beļinkajai un Aināram Rozem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!