Foto: Publicitātes foto
23. septembrī plkst. 15.00 koncertzālē "Palladium" norisināsies "DDB Consulting", "GFK Custom Research Baltic", "PHD Latvia" un "Kapitāls" kopīgi veidotā Mīlētāko zīmolu topa apbalvošanas ceremonija. Šogad tiks paziņoti ne tikai 2015. gada patērētāju iecienītākie, ietekmīgākie un drosmīgākie zīmoli, bet tiks prezentēts arī Latvijas vaimanu tops.

"Ārpus jau ierastajām turpat 50 nozarēm, kurās tiek novērtēti zīmoli, šogad pētījumā iekļauti arī pilsētu, augstskolu, sporta klubu un izklaides pasākumu zīmoli. Interesanti, ka puse no visiem pētījumā iekļautajiem zīmoliem gada laikā ir spējuši vairot savu mīlētāju skaitu, kamēr otrai pusei to skaits ir krities. Īpašu uzmanību šī gada topa apskatā veltīsim tam, kā internets un sociālie mediji ietekmē zīmolus, tā ražotos produktus un attiecības ar pircējiem. Ir daudz neatbildētu jautājumu, kurus šī gada zīmolu topā ar dažādu ekspertu palīdzību apskatīsim svinīgajā ceremonijā un žurnāla "Kapitāls" oktobra izdevumā," portālam "Delfi" stāsta "DDB Latvia" izpilddirektors Andris Rubīns.

Foto: Publicitātes attēli

Pasākuma laikā tiks paziņoti un apbalvoti gan TOP 10 mīlētākie zīmoli Latvijā, gan zīmoli, kas atzīti par labākajiem 5 kategorijās - Unikālākais zīmols, Kvalitatīvākais zīmols, Izdevīgākais zīmols, Straujāk augošais zīmols un Zīmols ar potenciālu. Apbalvoti tiks arī Ietekmīgākie zīmoli sociālajos medijos, pamatojoties uz zīmolu spēju iesaistīt auditoriju Latvijā populārākajos sociālajos tīklos - Draugiem.lv, Facebook, Twitter un Instagram. Otro reizi šī pasākuma ietvaros "PHD Latvia" apbalvos Latvijas Drosmīgāko zīmolu.

Šī gada Mīlētāko zīmola topa apbalvošanas ceremonijā ar stāstu par septiņiem veiksmīgu zīmolu paradumiem uzstāsies "DDB Latvia" stratēģiskais direktors Kristaps Siliņš. Savukārt "PHD Latvia" stratēģiskais konsultants Raivis Balodis stāstīs par mākslīgā intelekta revolūciju, bet Latvijas vaimanu topa apskatu prezentēs "Comedy KIT " komiķis Jānis Skutelis.

Līdzīgi kā pērn, arī šogad sadarbībā ar portālu "Delfi" tiks piedāvāta pasākuma interneta tiešraide.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004. gada un kalpo kā svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes, dzīvesstila un ieradumu atspoguļošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!