Foto: Publicitātes foto

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins pirms pasaules čempionāta uzsācis sadarbību ar sporta izklaides zīmolu "OlyBet" un "OlyBet Sports Bar", kļūstot par to jauno vēstnesi.

Ar šo sadarbību tiks veicināta hokeja un izklaides attīstība, pietuvinot fanus tuvāk notikumu epicentram, sola kompānija.

""OlyBet" jau daudzus gadus atbalsta Latvijas hokeju, esam palīdzējuši pirmoreiz atvest NHL Stenlija kausu uz Latviju un snieguši atbalstu valstsvienībai ceļā uz bronzas medaļām pagājušā gada čempionātā. Šī sadarbība ar Elvi pavērs plašākas iespējas hokeja līdzjutējiem Latvijā izbaudīt augstākā līmeņa pasaules mēroga sacensības un aizrautīgi just līdzi sporta notikumiem, " par saikni ar hokeju norāda "OlyBet" grupas izpilddirektors Korijs Plamers.

"Šī sadarbība man sniedz lielisku izdevību veidot vēl ciešākas saites ar hokeja entuziastiem Latvijā. Es centīšos paplašināt faniem pieejamās iespējas, piedaloties dažādos pasākumos ar līdzjutējiem un iedzīvinot zīmolu garu. Sportam ir milzīgs spēks vienot un veicināt piederības sajūtu," pārliecināts ir Elvis Merzļikins.

Merzļikins kopā ar Latvijas izlasi ir spēlējis piecos pasaules čempionātos un piecos junioru pasaules čempionātos. 2018. gadā viņš ieguva Latvijas gada hokejista titulu. 2019. gadā Merzļikins debitēja NHL Kolumbusas "Blue Jackets" komandas rindās, kurā spēlē vēl joprojām. Merzļikinam līgums ar Kolumbusas komandu ir spēkā vēl trīs sezonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!