Foto: Publicitātes foto

"WESS Auto Grupas" uzņēmums "WESS Select" atklājis "Honda" zīmola autosalonu Kārļa Ulmaņa gatvē 123, Rīgā. "WESS Select" kā oficiālais "Honda" zīmola pārstāvis Latvijā nodrošinās automobiļu tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa pakalpojumus, kā arī piedāvās plašu klāstu "Honda Power" tehnikas piedāvājumu un servisa apkalpošanu. "WESS Select", tāpat kā līdz šim, turpinās sniegt arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola automobiļiem.

""WESS Select" darbības paplašināšana ar "Honda" zīmolu ir jauns solis uzņēmuma darbības attīstībā – līdz ar autosalona atklāšanu Kārļa Ulmaņa gatvē, mēs atklājam arī autoservisa filiāli "WESS Select Honda" Berģos, kas līdz šim sniedza autoservisa pakalpojumus "Honda" klientiem kā "SAN Motors"," informē Nataļja Gerliņa, "WESS Select" izpilddirektore.

Autosalona atklāšanā tika prezentēts arī "Honda" zīmola jaunākais veikums – pasaulē visvairāk pārdotā apvidus jeb SUV segmenta automobiļa "Honda CR-V" jaunākā versija. Jaunā "Honda CR-V" piedāvā jaunu dizainu un inovatīvus tehnoloģiskos risinājumus, kas ieskicē jaunu izaugsmes virzienu "Honda" zīmola attīstībā. Turklāt pirmo reizi "Honda" zīmola vēsturē tiks piedāvāts arī jaunais "Honda CR-V Hybrid".

"Šobrīd mēs saviem klientiem varam piedāvāt pilnu klāstu ar "Honda" zīmola pārstāvētājiem modeļiem, sākot ar jaunāko versiju "Honda CR-V", "Honda HRV", "Honda Civic" un pilsētas auto "Honda Jazz". Jau šobrīd novērtējam pircēju aktivitāti un plānojam, ka līdz ar oficiālo auto salona atklāšanu, tā tikai pieaugs," atzīst Gerliņa.

"WESS Auto Grupa" ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā, kas četros auto salonos Rīgā nodrošina autorizētā dīlera un servisa pakalpojumus Japānas auto zīmoliem "Toyota" ("WESS Motors Toyota"), "Lexus" ("Lexus Riga Airport") un tagad arī "Honda" ("WESS Select Honda"), kā arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto ("WESS Select BMW").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!