Foto: Publicitātes foto

Pilnveidojot klientu apkalpošanu un izvērtējot daudzu autovadītāju vēlmes, CSDD beidzot arī Latvijā lielākajā tehniskās apskates stacijā Rīgā, Antenas ielā 2, ievieš vēl nebijušu iespēju – elektroniski pierakstīties tehniskajai apskatei.

Sākotnēji šis pakalpojums klientiem būs pieejams tikai svētdienās, taču CSDD vērtēs iespējas šo pakalpojumu ieviest arī pārējās dienās. Pierakstīties tehniskajai apskatei var CSDD e-pakalpojumos.

Līdz ar to Antenas ielas 2 tehniskās apskates stacija, kas ir Baltijā lielākā, pievienojas to staciju sarakstam, kurā pieejams elektroniskais pieraksts.

Būtiski, ka šis pakalpojums autovadītājiem samazinās pavadīto laiku tehniskās apskates veikšanai. Klientam nepieciešams CSDD e-pakalpojumos pieteiktajā laikā ierasties uz tehnisko apskati un CSDD kasē saņemt kārtas numuriņu. Numuriņš ir jāsaņem arī gadījumā, ja e-pakalpojumos pirms tam būs veikti visi maksājumi par tehnisko apskati. Iepriekšējo pierakstu var veikt uz nākamo, kā arī turpmākajām svētdienām.

CSDD Antenas ielā 2 piedāvā veikt tehnisko apskati transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500 kg arī svētdienās no pulksten 8 līdz 16.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!