"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko "Ātruma cilts" sēriju. Šoreiz raidījuma vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums viesojas Biķernieku trasē, lai pirms FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posma "Neste World RX of Latvia" tiktos ar tā organizatoru Raimondu Strokšu. Bet pirms sacensībām Paulam un Ilmāram ir padomā kārtīgas blēņas, kurās izdevies ievilināt rallijkrosa meistarus Reini Nitišu, Arni Odiņu un Arti Baumani.

"Neste World RX of Latvia" jau 15. un 16. septembrī pulcēs jaudīgākos rallijkrosa braucējus no visas pasaules. Tāpēc Pauls un Ilmārs uz sarunu aicinājuši sacensību organizatoru Raimondu Štrokšu, lai apspriestu lielākos rīkotāju izaicinājumus un noskaidrotu, kas autosporta fanus sagaida nedēļas nogalē.

Raimonds neslēpj, ka galvenais pasākuma trumpis viennozīmīgi ir Reinis Nitišs. Viņam ir lielas iespējas izcīnīt Eiropas čempiona titulu tieši Rīgā, tādēļ visi, kam autosports ir sirdij tuvs, aicināti atbalstīt sportistu un savām acīm vērot viņa sniegumu "mājas trasē".

Pirms lielās un izšķirošās cīņas "Ātruma cilts" komanda piedāvā mūsu pilotiem sacensties arī pilnīgi citā formātā – izbraukt uz ātrumu ar autoiekrāvēju. Lai uzdevums būtu vēl interesantāks, puišiem nāksies vispirms ar to no zemes pacelt auto un pievarēt trasi, neko nenogāžot. Kā šajā avantūrā veiksies rallijkrosa zvaigznēm, varat noskatīties "Ātruma cilts" raidījumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!