Foto: Publicitātes attēli

Kamēr Džeremija Klārksona automobiļu raidījuma "The Grand Tour" jaunās, nu jau trešās sezonas nonākšana "Amazon Prime" servisa ēterā gaidāma novembrī, šī raidījuma vadītāji paziņojuši par vēl kādu jaunumu – tāda paša nosaukuma videospēli.

"The Grand Tour Game" spēle, kas top studijā "Amazon Game Studios", būs pieejama "Xbox One" un "Sony PlayStation 4" videospēļu konsolēm, un tajā ikviens varēs iejusties pasaulē populārā raidījuma vadītāju lomā – braukt ar ekskluzīviem automobiļiem eksotiskās vietās un izpildīt dažādus neprātīgus uzdevumus.

Interesanti, ka videospēle būs cieši sasaistīta ar pašu "The Grand Tour" raidījumu, un spēlētājs katru nedēļu saņems jaunu uzdevumu, kas būs saistīts ar tobrīd ēterā nonākušo raidījuma sēriju – tajā būs tādi paši automobiļi un lokācija.

Ņemot vērā, ka spēlētājs iejutīsies raidījuma vadītāju ādā, tad šim nolūkam Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs ir ierunājuši "stundām garu" oriģinālu balss materiālu.

"Amazon" pagaidām neatklāj, kādi automobiļi būs pieejami "The Grand Tour Game" videospēlē, tomēr publicētais video un attēli liecina, ka tajā būs pieejams vismaz "McLaren P1", "Porsche 918 Spyder", "BMW M2", "Ford Mustang" un "Rimac Concept One".

"The Grand Tour Game" varēs spēlēt savā starpā arī vienlaicīgi četri cilvēki ("multiplayer" režīmā).

Kā saistītajā preses paziņojumā norāda Klārksons, "ja kādreiz esat vēlējies doties mums līdzi ceļā, tad šis ir vistuvākais veids, ja vien nenolaupāt Džeimsu un neaizgūstat viņa seju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!