Foto: Red Bull

Holandiešu F-1 pilots Makss Verstapens brīdinājis "Red Bull" komandu, ka nevēlas spāni Karlosu Sainsu par savu pārinieku, kad vienību būs pametis austrālietis Daniels Rikjardo, vēsta ārzemju mediji.

Spāņu izdevuma "Marca" rīcībā ir informācija, ka Verstapens un viņa pārstāvji esot skaidri likuši saprast, ka Sainsa kandidatūra "Red Bull" komandas otrā pilota amatam ir "nevēlama". Abiem jaunajiem pilotiem bija ne pārāk labas savstarpējās attiecības, kad viņi pārstāvēja "Toro Rosso" komandu savu F-1 gaitu iesākumā.

Iespējams, "Red Bull" komandai nemaz nebūs jāmeklē veids, kā likumīgi atbrīvoties no saistībām ar Karlosu Sainsu, jo interesi par viņu izrādījusi "McLaren" F-1 komanda.

"Mēs uzskatām, ka Karloss ir lielisks pilots," "McLaren" komandas ģenerāldirektoru Zeku Braunu citē portāls "F1i". "Tirgū viņš potenciāli ir pieejams, un viņš noteikti būs mūsu interešu lokā, ja mums parādīsies brīva vakance. Ja mums būtu brīva pilota vieta, mēs noteikti izskatītu Sainsa kandidatūru. Tagad gan mums ir spēkā līgumi ar Vandornu un Alonso, taču paši saprotiet, F-1 ir iespējamas nianses. Pagaidām neesam gatavi pieņemt lēmumu par 2019. gada sezonas pilotiem."

Kā zināms, pilota vieta "Red Bull" komandā atbrīvosies šīs sezonas beigās, kad uz "Renault" pāries Rikjardo. Austrāliešu pilots "Red Bull" vienību pārstāvēja kopš 2014. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!