Foto: Publicitātes foto

Jaunais "Nissan Leaf" ir pirmajā pusgadā visvairāk pārdotais elektroautomobilis Eiropā. Laika posmā no janvāra līdz jūnijam Eiropā ir reģistrēti vairāk nekā 18 000 jaunu "Nissan Leaf" automobiļu. Kopš modeļa laišanas klajā 2017. gada oktobrī klienti Eiropā ir jau pasūtījušī vairāk nekā 37 000 jauno "Nissan Leaf".

Jaunais "Nissan Leaf" ir simtprocentīgs elektromobilis, kas izceļas ar dinamisku eksterjera stilu un modernām autovadītāja palīgtehnoloģijām. Automobiļa palielinātais 40 kWh akumulators ļauj nobraukt 270 kilometru lielu attālumu kombinētajā ciklā atbilstoši Eiropas Jaunā braukšanas cikla (WTLP) izmešu un ekonomijas standartiem.

"Nissan Leaf" ir ieguvis vairākas godalgas, pateicoties tā modernajām tehnoloģijām un veiktspējai. Tas ieguva "2018. gada pasaulē "zaļākā" automobiļa" apbalvojumu Ņujorkas starptautiskajā automobiļu izstādē un piecu zvaigžņu drošības reitingu gan Eiropas jauno automobiļu novērtējuma programmā, gan Japānas jauno automobiļu novērtējuma programmā.

Tas ir aprīkots ar jaunu, inovatīvu tehnoloģiju klāstu, piemēram, "Nissan ProPilot", "ProPilot Park" un "e-Pedal" sistēmu. Līdz šim 72% jaunā "Nissan Leaf" pircēju ir izvēlējušies "ProPilot" daļēji autonomās braukšanas sistēmas papildaprīkojumu.

Lielais pieprasījums pēc jaunā "Nissan Leaf" pirmajos sešos šā gada mēnešos apliecina tā visvairāk pārdotā elektroautomobiļa statusu globālā mērogā, pārsniedzot 340 000 visā pasaulē pārdotu modeļu kopš pirmā "Leaf" parādīšanās tirgū 2010. gadā. "Nissan" nesen piegādāja klientam Eiropā 100 tūkstošo "Nissan Leaf".

Jaunā "Nissan Leaf" cena Latvijā ir no 35 900 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!