Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Hyundai" papildinājusi jaunā "i30" hečbeka piedāvājumu ar sportisko pakotni "N Line", kas ir atvasināta no šī modeļa sportiskās modifikācijas "i30 N". Dienvidkorejiešu automobilis "N Line" izpildījumā atšķirsies ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu un dažādiem tehniskiem uzlabojumiem.

Vizuāli "Hyundai i30 N Line" līdzinās sportiskajai modifikācijai "i30 N" – tas skar buferus, 18 collu riteņu diskus, izplūdes sistēmas uzgali, stūresratu un sēdekļus, pedāļu metāla uzlikas, oriģināla dizaina pārnesumkārbas vadības sviras uzgali, spēcīgākas bremzes un "Michelin Pilot Sport 4" riepas.

"N Line" pakotne būs pieejama "Hyundai i30" versijai ar 1,4 litru turbopūtes benzīna dzinēju (140 ZS, 242 Nm) un modifikācijai ar 1,6 litru dīzeļmotoru (136 Zs, 280 Nm (300 Nm versijā ar automātisko pārnesumkārbu)).

Atgādinām, ka "īstais" sportiskais hečbeks "Hyundai i30 N" ir aprīkots ar divlitru turbopūtes benzīna motoru, kas attīsta 250 zirgspēku jaudu, bet "Performance Pack" versijā – 275 ZS. Spēka agregāts pieejams komplektācijā tikai un vienīgi ar manuālo pārnesumkārbu, ļaujot dienvidkorejiešu sportiskajam automobilim no vietas līdz 100 km/h paātrināties 6,2 sekundēs un maksimāli sasniegt 250 km/h.

Tirdzniecībā Latvijā "Hyundai i30 N Line" nonāks jau šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!