Foto: Publicitātes foto

Viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā "WESS Auto Grupa" paplašina savu portfeli ar "Honda" zīmolu. Turpmāk "WESS Auto Grupa" uzņēmumi nodrošinās autorizētā autodīlera tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa pakalpojumus Japānas auto zīmoliem "Toyota", "Lexus" un "Honda", kā arī turpinās sniegt autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto.

"Mēs jau desmit gadus Latvijā nodrošinām autorizētā servisa pakalpojumus "Honda" zīmolam, auto tirdzniecības uzsākšana bija tikai laika jautājums," norāda AS "WESS" padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Oskins. "Pievienojot "Honda" zīmolu, mēs paplašinām savu piedāvājumu un sniedzam jaunas iespējas klientiem. Izmantojot mūsu pieredzi, zināšanas un labo praksi, vēlamies atgriezt "Honda" zīmolam tam pienākušos slavu un klientu uzticību, kā tas bija zīmola "ziedu laikos". Ņemot vērā auto tirgus attīstību un izaugsmes potenciālu, ambīcijas ir lielas – tuvāko gadu laikā vēlamies sasniegt vismaz 3% "Honda" zīmola tirgus daļu Latvijā."

"Uzskatu, ka piedāvājuma paplašināšanu ar "Honda" auto un "Honda Power" tehniku augstu novērtēs gan esošie, gan jaunie klienti. Tāpat vēlos uzsvērt, ka "WESS Select BMW" nemainīgi turpinās nodrošināt autorizēta servisa pakalpojumus, apkalpojot gan jaunas garantijas BMW gan pēc garantijas, kā arī nodrošinot mazlietotu BMW auto tirdzniecību," komentē "WESS Select" izpilddirektore Nataļja Gerliņa.

Līdz augustam, kad plānots uzsākt "Honda" tirdzniecību, "WESS Select" auto salonā jāveic nozīmīga sagatavošanās – tirdzniecības centra un servisa telpu pielāgošana "Honda" zīmola pārstāvniecībai, korporatīvā noformējuma izveide, aprīkojuma un iekārtu iegāde. "Tomēr svarīgākais no veicamajiem darbiem ir profesionāla un kompetenta personāla atlase un apmācības, jo tieši no darbinieku profesionalitātes lielā mērā būs atkarīgs darba rezultāts un sasniegumi," skaidro Gerliņa.
Foto: Publicitātes attēli

No augusta "WESS Select" autosalonā, Kārļa Ulmaņa gatvē 123, tiks nodrošināta jaunu un mazlietotu "Honda" zīmola auto tirdzniecība, kā arī tiks piedāvāts plašs klāsts "Honda Power" tehnikas produktu – motori, dzinēji, laivas, dārza tehnika u.c. Savukārt pilna autoservisa pakalpojumi tiks nodrošināti gan "WESS Select" salonā, gan "WESS" salonā Siguldas šosejā 2.

"WESS Auto Grupa" ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā, kas četros auto salonos Rīgā nodrošina autorizētā dīlera un servisa pakalpojumus Japānas auto zīmoliem "Toyota" ("WESS Motors Toyota"), "Lexus" ("Lexus Riga Airport") un "Honda" ("WESS Select Honda"), kā arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto ("WESS Select BMW").

Atgādinām, ka šobrīd Latvijā bija tikai viens "Honda" automobiļu tirgotājs – SIA "Nippon Auto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!