Foto: parker.exotics

Degvielas uzpildes stacijā Misūrī štatā, ASV, nodedzis "Lamborghini Huracan Performante" superauto, ko iemūžinājuši vērīgie aculiecinieki, fotogrāfijas un video publicējot internetā. Tomēr interesantākais ir fakts, ka pie "Lamborghini" nodegšanas vainīgs ir cits autobraucējs.

"Lamborghini" autovadītājs piedalījās "Goldrush Rally" braucienā no Bostonas uz Lasvegasu. Negadījums notika tieši maršruta vidū, Sentlūisā kad itāliešu superauto vadītājs nolēma apmeklēt degvielas uzpildes staciju "Mobil 1".

Degvielas uzpildes iekārtai otrā pusē bija "Chrysler" mikroautobuss, kā vadītājs aizmirsa no tvertnes izņemt uzpildes pistoli. Minivena vadītājs uzsāka braukšanu, norāva degvielas pistoli un ar benzīnu apšļakstīja blakus esošo "Lamborghini". Visticamāk, aizdegšanās notika, kad benzīns nonāca uz "Lamborghini" sakarsušā izpūtēja.

Incidenta brīdī "Lamborghini" īpašnieks stāvēja DUS veikala rindā. Lai arī ugunsdzēsēji ieradās diezgan operatīvi, glābt dārgo itāliešu superauto vairs nebija iespējams – automobilis nodega pilnībā dažu minūšu laikā. Par laimi, neviens cilvēks negadījumā necieta.

"Lamborghini Huracan Performante" ir 640 zirgspēku jaudīgs superauto, kas no vietas līdz 100 km/h paātrinās 2,9 sekundēs un maksimāli sasniedz 351 km/h. Šīs modifikācijas superauto, kas pasaules debiju piedzīvoja 2017. gada pavasarī, maksā vismaz 260 tūkstošus eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!