Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) publicējusi jaunu informāciju, attēlus un video sižetu par savu mazāko apvidus automobili "T-Cross", kas oficiāli tiks prezentēts šoruden.

Eiropas tirgū "T-Cross" būs piektais šīs markas apvidus automobilis. Tā bagāžas nodalījuma tilpums būs 455 litri, bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā – 1281 l. Turklāt otrā sēdekļu rinda būs bīdāma 15 centimetru diapazonā.

VW mazākajam apvidniekam būs pieejams trīscilindru benzīna dzinēji – viena litra (95 un 115 ZS) un pusotra litra (150 ZS). Dīzeļa versija būs tikai viena – ar 1,6 litru agregāts ar 95 ZS un 250 Nm. Transmisijas – piecu un sešu pakāpju manuālā, kā arī sekvenciālā DSG.

"VW T-Cross" varēs aprīkot ar līdz pat 18 collu riteņu diskiem, digitālo mērinstrumentu paneli, multimediju sistēmu ar astoņu collu ekrānu, viedtālruņu bezvadu uzlādes paliktni, četrām USB ligzdām un 300 vatu "Beats" audio sistēmu.

Iepriekš VW publicēja "T-Cross" dizaina skici. Automobilis būs izgatavots uz modulārās platformas MQB, kas pazīstama, piemēram, no jaunākā "Polo" modeļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!