Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Mercedes" komandas pilots Lūiss Hamiltons atzinis, ka rīkojies muļķīgi, vainodams "Ferrari" komandas braucēju Kimi Raikonenu sadursmē F-1 Lielbritānijas "Grand Prix" posmā, ziņo BBC.

Hamiltons uzreiz pēc sacensībām apgalvoja, ka Raikonens esot apzināti ietriecies viņa vadītājā formulā sacensību pirmajā aplī, kā rezultātā "Mercedes" komandas braucējs zaudējis kontroli par savu auto.

Vēlāk sociālajos tīklos Hamiltons apstiprināja, ka Raikonens viņam ir atvainojies un tas ir bijis tikai pārpratums: "Dažreiz mēs pasākām muļķīgas lietas, taču no kļūdām ir jāmācās."

Britu braucējs atzinis, ka negatīvās piezīmes izteicis, jo bijis noguris pēc sasprigtās sacīkstes.

Nenoturējās un šajā diskusijā iesaistījās arī Raikonena dzīvesbiedre. "Ja jūs raudat kā skuķis, kad zaudējat, tad labāk pievērsieties baletam," sociālajos tīklos indīgi ierakstījusi Mintu Raikonena.

Kā ziņojām, Lielbritānijas "Grand Prix" sacensībās uzvarēja "Ferrari" komandas pilots Sebastjans Fetels. Hamiltons pēc sadursmes pirmajā aplī akrita uz peletona beigām, bet spēja pakāpties līdz otrajai vietai. Trešo vietu izcīnīja Raikonens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!