Lietota automobiļa iegāde Rumbulā – joprojām ir gana daudz cilvēku, kas savu spēkratu izvēlas iegādāties tieši šajā leģendām apvītajā vietā. Līdz šim dažādi stāsti gan dzirdēti, gan rādīti, bet jaunākais no tiem ir īpaši kuriozs – lietoto auto tirgoņi spēkratu sagatavo pārdošanai, turpat zālājā ar aerosola baloniņu pārkrāsojot virsbūves paneļus.

"Delfi" aculiecinieka video un fotogrāfijās redzams, ka automobiļa ātrā sagatavošana pārdošanai notiek Maskavas ielā 418 jeb tā saucamajos "tenisa kortos", par ko liecina adreses plāksne uz žoga ar piebildi "Autosalons".

Ņemot vērā, ka vienā no krāsošanas procesa fotogrāfijām redzama arī zālienā mētājošās valsts reģistrācijas numurzīme "KH9940", sludinājumu portālā "ss.com" ir viegli atrodams šī paša "Mitsubishi Colt" pārdošanas sludinājums. Šobrīd straujo popularitāti guvušais sludinājums ir jau arhivēts (publiski nav atrodams), neskatoties uz to, ka oriģināli tika publicēts tikai dienu iepriekš. Visticamāk, tirgoņi nav sajūsmā par strauji gūto popularitāti ar sava biznesa "virtuves" video un fotogrāfijām. Kā redzams nu jau arhivētajā sludinājumā, par šo 250 tūkstoš kilometru nobraukušo "Mitsubishi" mazauto pārdevējs vēlas 1399 eiro.

Pārbaudot numurzīmi CSDD e-pakalpojumu publiskajā datubāzē, šis auto ir iekļauts CSDD tirdzniecības reģistrā, kur to pieteicis SIA "WEST1A" un kā atrašanās vietas adresi norādījis jau minēto Maskavas ielu 418. Tāpat šis reģistrs liecina, ka patiesībā automobilis ir 2007. gada, nevis 2008. gada, kā Rumbulas tirgoņi norādījuši pārdošanas sludinājumā. SIA "WEST1A" CSDD tirdzniecības reģistrā norādījuši vēl 17 savā pārdošanā esošus automobiļus, no kuriem šis "Mitsubishi" ir vislētākais, bet visdārgākais ir 2008. gada "VW Touareg" par 7200 eiro.

Jāatzīmē, ka ar aerosolu krāsoti virsbūves paneļi būs ne tikai neestētiski, bet krāsas un lakas pārklājumā iekļaus arī virkni putekļu, smilšu graudu un kukaiņu. Ne velti profesionāla virsbūves krāsošana notiek speciālās kamerās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!