Foto: AFP/Scanpix/LETA

Automobiļu marku skaits, kas jau šobrīd paziņojušas, ka nepiedalīsies Parīzes starptautiskajā autoizstādē, pieaudzis līdz 15. Nule par to paziņojušas arī "FIAT Chrysler Automobiles" (FCA) koncerna markas "Alfa Romeo", FIAT un "Jeep". Parīzes autoizstāde noteik katru otro gadu rudenī, šogad tā notiks no 2. līdz 14. oktobrim.

Neskatoties uz to, ka trīs FCA koncerna markas nolēmušas savus automobiļus neizstādīt Parīzes izstādē, divas citas šī koncerna markas – "Ferrari" un "Maserati" – šajā starptautiskajā izstādē būs pārstāvētas.

Iepriekš par atteikšanos piedalīties Parīzes starptautiskajā autoizstādē paziņojis "Nissan", "Volkswagen" (tomēr šī koncerna markas "Audi", "Porsche", SEAT un "Škoda" tomēr būs), "Volvo", "Opel", "Mazda", "Infiniti", "Mitsubishi", "Subaru", "Ford", "DS Automobiles" (tā ir "Citroen" luksusa modeļu marka), "Rolls-Royce" un "Aston Martin".

Atgādinām, ka "Audi", BMW un "Mercedes-Benz" nolēmuši izlaist Detroitas starptautisko autoizstādi, kas norisināsies 2019. gada janvārī. Tā vietā autoražotāji savus jaunākos izstrādājumus demonstrēs patērētāju elektronikas izstādē (CES) Lasvegasā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!