Foto: Publicitātes foto

Internetā publicēti pirmie attēli ar "Mercedes-Maybach" apvidus automobiļa prototipu, kas veidots "Maybach" kupejas un kabrioleta "Vision" koncepta stilā. Pasaules pirmizrādi "Maybach" jaunais apvidus auto piedzīvos nākamnedēļ notiekošajā Pekinas autoizstādē.

"Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury" prototips ir luksusa sedana un apvidus automobiļa apvienojums. Profilā šis spēkrats daļēji atgādina kupejveidīgo apvidnieku, "BMW X6" konkurentu "Mercedes-Benz GLE Coupe". Viena no interesantākajām dizaina īpatnībām ir līnija, kura iet pa virsbūves vidu un uz pusēm sadala panorāmas stikla jumtu un aizmugurējo vējstiklu, padarot tos divdaļīgus.

Greznā "Maybach" apvidnieka interjerā ir četri atsevišķi sēdekļi. Minimālismā ieturētajā priekšējā panelī ir digitālais mērinstrumentu panelis un multimediju ekrāns. Durvju dekoratīvajā apdarē plaši izmantots koks, bet akcentos atrodams arī zelts.

Ņemot vērā, ka luksusa apvidnieks tiks prezentēts Ķīnā un primāri paredzēts tur dzīvojošajiem bagātniekiem, tad šampanieša pudeļu un glāžu vietā aizmugurējiem pasažieriem ir tējas tasītes un kanniņa.

Atgādinām, ka šis nebūs pirmais apvidus automobilis ar "Maybach" nosaukumu. Pirmais tika radīts uz "Mercedes-Benz" G-klases bāzes un ieguva "Mercedes-Maybach G650 Landaulet" nosaukumu. Pavisam tika izgatavoti tikai 99 šādi apvidnieki, no kuriem katrs maksāja ap 630 tūkstošiem eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!