Foto: Publicitātes foto

Kompānija "AvtoVAZ" publiskojusi informāciju un attēlus ar "Lada Vesta" sedana paaugstinātās pārgājības modifikāciju "Cross". Automobilis ieturēts līdzīgā vizuālajā un tehniskajā izpildījumā, kā šīs pašas modifikācijas universālis "Vesta SW Cross".

"Lada Vesta Cross" sedana kopgarums ir 4,41 metrs, tāpat kā standarta sedanam, tomēr "Cross" versijā tā platums un augstums pieaudzis par attiecīgi 21 un 29 milimetriem. "Cross" sedanam, tāpat kā šīs versijas universālim, klīrenss palielināts par 25 milimetriem – līdz kopumā 20,3 cm. Arī 17 collu riteņu diski ir tādi paši.

"AvtoVAZ" pagaidām neatklāj "Lada Vesta Cross" sedanam pieejamos spēka agregātus. Visticamāk, tie būs tādi paši kā šīs versijas universālim – 105 ZS jaudīgais 1,6 un 122 ZS jaudīgais 1,8 litru benzīna dzinējs, kas sajūgts ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Par papildu samaksu pieejama arī piecpakāpju robotizētā transmisija.

"Cross" versijā "Lada Vesta" interjers atšķiras ar oranžiem un pelēkiem dekoratīvajiem elementiem, centrālo elkoņbalstu, mērinstrumentu paneli ar oranžu apgaismojumu un sēdekļiem ar "ekoādas" apdari.

Atgādinām, ka "Lada Vesta" ir oficiāli nopērkama arī Eiropas tirgū. Standarta versija ar 1,6 litru motoru šeit maksā no 13 150 eiro, bet "Luxe" komplektācijā ar automātisko pārnesumkārbu – 14 950 eiro. "Cross" modifikācijas cena pagaidām netiek atklāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!