Foto: Publicitātes foto
Latvijas Antīko automobiļu kluba "Youngtimer Rally" sekcija savu sezonu atklās 6. maijā ar "Cars & Coffee" salidojumu. Atšķirībā no iepriekšējiem diviem gadiem šis pasākums norisināsies pie "Arēnas Rīga". Līdz ar to būs ērtāka piekļūšana gan dalībniekiem, gan apmeklētājiem.

""Cars&Coffee" mērķis ir pirms sezonas sapulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā bez sportiska piegājiena. Šie salidojumi parasti pulcē vairāk nekā 150 klasiskos automobiļus un motociklus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Pateicoties nodrošinātajai plašākai teritorijai, šogad varam atļauties arī divreiz lielāku dalībnieku skaitu," stāsta "Youngtimer Rally" organizators Valts Ceplevičs.

"Arī šogad ceram sagaidīt interesantus, unikālus un līdz šim vēl pasākumos neredzētus spēkratus. Katrā nākamajā salidojumā parasti ierodas kādi 30 jauni automobiļi, kas priecē pārējos dalībniekus un skatītājus," norāda pasākuma organizators.

Pasākumā ir iespēja piedalīties ar automašīnām, kuras atbilst "Youngtimer Rally" katalogam, un motocikliem, ražotiem līdz 1988. gadam. Ja jūsu spēkrats nav šajā katalogā, bet ir vēlme piedalīties un uzskatāt, ka tas ir interesants, īpašs vai piemērots, drīkst pieteikties tik un tā – organizatori sola izskatīt pieteikumus individuāli.

Reģistrēties pasākumam var "Youngtimer Rally" mājaslapā, klikšķinot šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!