Foto: Publicitātes foto
Pagājušajā nedēļas nogalē, 24. februārī, Motorsport.lv uzsāka savu 11. sezonu ar "Wurth" Ziemas kausu. Ziemai atbilstošie laika apstākļi ļāva braucējiem izbaudīt Ziemas Kausa pirmo posmu Brocēnu trasē, kurā norisināsies arī "Wurth" Ziemas kausa otrais posms. Otrais posms jau šajā nedēļas nogalē – 3. martā. Otrais posms norisināsies turpat, bet tiks aizvadīts pretējā braukšanas virzienā.

"Wurth" Ziemas kausa 1. posmā Standarta klasē pirmo vietu izcīnīja Gatis Bunclers ar "Mitsubishi Lancer Evo", otrais Edgars Bundzis ar "Subaru" un trešais Mārtiņš Mauriņš ar "Subaru Impreza". Junioru klasē pirmais Kristers Kenigsbergs ar "VW Golf 2", otrajā vietā šoreiz Dīriņš Madars ar "Renault Clio".

Pēc sezonas ilga pārtraukuma sacensībās uz starta atkal stājas arī dāmas. Sieviešu klasē pirmo vietu izcīna Agnese Mauriņa, otrajā vietā Līga Artemenkova.

"RWD+" klasē šoreiz uzvara Paulam Vilnim ar "Volvo 940". "FWD+" klasē pirmajā vietā Modris Žentiņš ar "Honda", otrajā vietā Jānis Spundiņš ar "Honda Civic", trešajā vietā Varis Žentiņš arī ar "Honda Civic". 4WD klasē pirmais Artis Vicinskis ar "Subaru Impreza", otrajā vietā Jānis Sala ar "Audi 90 quattro", bet trešajā vietā Mauriņš Mārtiņš ar "Subaru Impreza".

RWD klasē pirmais Pauls Vilnis, savukārt otrais – Ēriks Bērziņš ar "Mercedes-Benz" C-klasi. FWD klasē pirmais Modris Žentiņš, otrais Mārtiņš Roze ar "VW Golf" un trešais Jānis Spundiņš ar "Honda Civic". Arī otrajā 4WD klasē pirmajā vietā ir Artis Vicinskis ar "Subaru Impreza", otrajā vietā – Jānis Sala ar "Audi 90 quattro"; un trešajā vietā – Gatis Bunclers ar "Mitsubishi Lancer Evo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!