Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pirmā testu sesija pirms jaunās F-1 sezonas "McLaren" komandas spāņu pilotam Fernando Alonso pirmdien beidzās pēc sešiem apļiem un ar atskrūvējušos riteni.

Pēc sešiem veiktiem apļiem Alonso atradās Katalonijas trases grants drošības joslā, bet, par laimi, pilotam izdevās izvairīties no avārijas. Komanda skaidro, ka avāriju izraisījis sīks defekts, kas ātri tiks novērsts un Alonso varēs piedalīties pēcpusdienas sesijā.

"Mums bija problēma ar riteņa skrūvi, un pēcpusdien būsim atpakaļ trasē," "Eurosport" citē "McLaren" komandas izpilddirektoru Zeku Braunu. "Viss kārtībā, tam jau testi ir domāti. Mēs ar šo incidentu zaudējām ļoti maz laika."

"Boksos nav nekādas drāmas, visi ir mierīgi, dara savu darbu, un šis defekts bija ātri novēršams," piebilst Brauns. "Komanda ir pieradusi pie sabiedrības uzmanības un tā, ka visi mūs vēro. Nekādu spriedzi nejūtam."

Arī pērn pirmā testu sesija "McLaren" komandai bija nesekmīga, taču toreiz par iemeslu bija "Honda" dzinēja problēmas. Kā zināms, šosezon "McLaren" bolīdos būs "Renault" motori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!