Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" izstrādājusi īpaši izturīgu viedtālruni "Explore". Plašākai sabiedrībai tas pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Barselonas Mobilo tehnoloģiju kongresā.

Viedtālrunis, ko "Land Rover" izstrādājis sadarbībā ar kompāniju "Bullitt Group", spējīgs izturēt gan fizisku spiedienu, gan sālsūdeni, gan arī strādāt ekstrēmās gaisa temperatūrās. Izstrādātāji sola, ka ekrāns nesaplaisās pat tad, ja tālruni nosviedīs uz zemes no 1,8 metru augstuma.

"Land Rover Explore" viedtālrunis ir ar "Android Nougat" operētājsistēmu un ir aprīkots ar "MTK Helio X27" procesoru, divām SIM kartēm, četru gigabaitu operatīvo atmiņu un 64 GB iebūvēto atmiņu, kuru iespējams palielināt ar SD karti. Ekrāns ir ar piecu collu diagonāli "Full HD" izšķirtspējā. Fotokamera – 16 megapikseļu.

Britu autoražotāja viedtālrunis ir ar 4000 mAh akumulatoru – "Land Rover" sola, ka tas lietotājam bez atkārtotas uzlādes kalpos divas dienas. Tāpat "Land Rover" šim viedtālrunim piedāvā komplektā arī ārējo 4370 mAh akumulatoru. Vēl pieejama arī pakotne "Adventure Pack", kas uzlabo GPS signāla uztveršanu.

Tirdzniecībā "Land Rover Explore" viedtālrunis nonāks 26. aprīlī un maksās no 649 eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!