Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Ceturtdien, 22. februārī, "Bentley Rīga" oficiāli atklāja jaunā autosalona telpas, kas pēc rekordīsā būvniecības perioda – deviņiem mēnešiem – atrodas turpat Krasta ielā 5, Rīgā. Ar kopējo platību vairāk nekā 1300 kvadrātmetru, kas nodoti tikai "Bentley" zīmola rīcībā, šis ir viens no lielākajiem dīleru centriem Eiropā.

"Luxury & Sports Cars SE" valdes priekšsēdētājs Valdis Spredzis: "Šī ir ļoti nozīmīga diena mūsu uzņēmumam, jo jaunais autosalons un apjomīgās investīcijas tajā skaidri apliecina mūsu nākotnes plānus – būt vieniem no vadošajiem "Bentley" dīleriem Eiropā. Ar jaunā "Continental GT" nonākšanu tirdzniecībā šī gada vasarā skaidri redzam "Bentley Motors" kā ražotāja plānus – būt modernākajam, tehnoloģiski attīstītākajiem un ar plašākajām automašīnas individualizācijas iespējām bagātākajiem luksus automobiļu ražotājam pasaulē."

"Bentley Rīga" autosalons atbilst visām "Bentley" zīmola identitātes prasībām, kas nodrošina klientam unikālu "Bentley" pieredzi. Tas apvieno uzņēmuma bagātīgo vēsturi ar mūsdienu tehnoloģiju klātesamību. Salona telpās ir aplūkojams viss plašais "Bentley" automašīnu klāsts, savukārt 450 kvadrātmetru plašajā servisā "Bentley" sertificētie mehāniķi spēs nodrošināt mašīnu pēcpārdošanas aprūpi.

2017. gadā "Bentley Rīga" ir pārdevis 77 jaunas automašīnas un 38 lietotas automašīnas, kas ir augstākais rādītājs uzņēmuma darbības vēsturē. Turklāt "Bentley Motors" ir piešķīris "Bentley Rīga" augstāko dīlera novērtējumu – 6 zvaigznes, kas liecina par izcilu sniegumu visas uzņēmuma darbības sfērās, balstoties uz daudzpusēju uzņēmuma galveno rādītāju analīzi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!